• Головна
  • У Львові не можуть розпочати ремонти хідників, доріг через казначейство
не дають грошей
10:07, 29 серпня 2013 р.

У Львові не можуть розпочати ремонти хідників, доріг через казначейство

не дають грошей

Казначейство не виконує платіжних доручень за рахунками Львівської міської ради на понад 66,3 млн грн. Серед цих платежів – кошти на ремонти доріг – понад 6 млн грн субвенції та майже 680 тис грн з міського бюджету. Понад 42 млн грн не проплачуються з бюджету розвитку.

Як повідомили у департаменті фінансової політики, територіальні органи Державної казначейської служби України не виконують платіжні доручення розпорядників та одержувачів коштів міського бюджету Львова станом на 28 серпня на суму більше 66,3 млн грн. Серед цих коштів – платежі на ремонти доріг, санітарну очистку, ремонти житлового фонду, придбання матеріалів у закладах освіти та охорони здоров’я.

«Що нас найбільше бентежить - це 550 тис грн авансу на ремонт дороги на вул. Виговського. Вона стоїть вже більше трьох місяців – гроші не пропускають і, відповідно, підрядники не приступають до роботи. Платіжка на 300 тис грн лежить у казначействі на Шляхово-ремонтне підприємство, яке завершувало ремонти по дорогах.

На сьогодні ситуація критична. Якщо раніше люди змагались, то на сьогоднішній день вони відмовляються. Як підрядники можуть працювати, якщо ще з минулого року казначейство не проводить кошти? Нема коштів на ремонти дахів, на житловий фонд – це велика проблема», - розповів Мирон Терех, голова Залізничної районної адміністрації.

Як повідомив голова Франківської районної адміністрації Руслан Кандибор, через непроплати казначейства у районі не можуть завершити ремонти хідників.

«Коштів не вистачає для завершення ремонту тротуарів на вул. Науковій, Горбачевського, Сахарова. Паралізоване житлове господарство: ремонт дахів на вул. Повстанській, Конотопській, Героїв УПА, 76, Городоцька, 189», - додав Руслан Кандибор.

«Не вистачає коштів на ремонт житлового фонду, на ремонт доріг. Не оплачено ремонти на вул. Стуса, Січових Стрільців», - розповів Андрій Зозуля, заступник голови Галицької районної адміністрації.

«Через затримки проплат казначейством не вистачає коштів на ремонт доріг. Ми не розпочинаємо ремонт вул. Золотої, тому що підрядник не отримує коштів. Не можемо розпочати ремонт хідників на вул. Леонтовича та Раппопорта. Підрядники, які виконують роботи по ремонту житлового фонду, також відмовляються співпрацювати через те, що не отримують кошти», - розповів Олександр Удовенко, голова Шевченківської районної адміністрації. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,34
39,37
EUR
42,77
42,85
PLN
9,89
9,91
Оголошення
live comments feed...