• Головна
  • "ЛКП Лев" піде на карантин: у Львові закликають брати на перетримку собак і котів
15:45, 10 грудня 2023 р.
Надійне джерело

"ЛКП Лев" піде на карантин: у Львові закликають брати на перетримку собак і котів

"ЛКП Лев" піде на карантин: у Львові закликають брати на перетримку собак і котів

На початку 2024 року у Львівському комунальному підприємстві «Лев» вводять обов’язковий карантин терміном на 14 календарних днів.

Традиційно під час двотижневого карантину дезинфікують і знезаражують приміщення та інвентар. На цей час підприємство буде реагувати лише на ургентні випадки та приймати тварин у разі травм чи покусів. Натомість мешканців закликають брати котів та собак на перетримку і прилаштування.

Як зазначили працівники ЛКП «Лев», на підприємстві відбувається постійний потік безпритульних тварин, які потенційно можуть бути заражені небезпечними захворюваннями. Тому, щоб запобігти розповсюдженню інфекції, усі приміщення, транспортні засоби, клітки та робочий інвентар продезинфікують.

«Зараз у ЛКП “Лев” перебувають близько 50 собак. Ми працюємо за таким принципом, що тварина може перебувати у притулку 21 день, протягом цього часу їй шукають нову домівку та господаря. Якщо це не вдалося зробити, тварину мають відпустити на місце відлову незалежно від пори року.

Нагадуємо, ЛКП “Лев” – ветеринарно-стерилізаційний центр, а не притулок. Але наголошуємо, що у нас у пріоритеті дотримання норм чистоти, а також гуманного ставлення до тварин, тому ми не відпустимо жодного хворого підопічного без влаштування у сім’ю або ж передачі на перетримку», – розповідають у ЛКП «Лев».

До звичайного режиму підприємство повернеться з 15 січня 2024 року.

Читайте також: У Львові курсуватиме соціальний автобус для бездомних

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#лкп_лев_карантин #лкп_лев #каратин #новини_львова
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...