• Головна
  • Директори львівських освітніх закладів змагатимуться у спортивній лізі, - ВІДЕО
13:58, 25 листопада 2023 р.
Надійне джерело

Директори львівських освітніх закладів змагатимуться у спортивній лізі, - ВІДЕО

Директори львівських освітніх закладів змагатимуться у спортивній лізі, - ВІДЕО

Вже цього року вчителі, вихователі, керівники гуртків та директори шкіл матимуть можливість позмагатися у спортивній лізі.

Про окрему «Лігу D» для освітян розповів Андрій Закалюк, керівник управління освіти Львівської міської ради.

За його словами, нещодавно підписано меморандум з німецькими колегами з Верхньої Баварії. Спільно буде напрацьовано нову інноваційну модель діяльності дошкільного навчального закладу, а пізніше реалізовано її на базі трьох садочків. З 5 по 9 грудня у нас відбудеться тиждень волонтерства. Будуть форуми, уроки, воркшопи.

"Ми настільки надихнулися успіхами наших дітей у шкільних лігах, що хочемо це спробувати і для дорослих – для наших вчителів, вихователів, керівників гуртків. Починаємо з директорів і заохочуємо їх реєструватися. Це будуть як командні види спорту, такі як волейбол, так і індивідуальні, такі як шахи та настільний теніс.

І про натхнення. Ми хочемо анонсувати початок ще одного дуже цікавого проєкту, де матимемо можливість зустрічатися з цікавими людьми, які допоможуть нам по-іншому подивитися на освіту", - розповів у своєму відеозверненні Андрій Закалюк, керівник міського управління освіти.

Також він зауважив, що минулого тижня в Instagram отримав повідомлення від учня однієї зі шкіл про те, що неможливість користуватися мобільними телефонами на уроках – позбавляє школярів дитинства. "Ми хочемо усім вам сказати, що насправді це питання для нас дуже важливе. Бо ми хочемо, щоб ваше навчання відбувалося якісно і ви мали час спілкуватися між собою", - наголосив Андрій Закалюк.

Довідка. Шкільні спортивні ліги у Львові – це спортивні змагання, розроблені відповідно до світового та європейського досвіду таких заходів. Головна мета – створити атмосферу спортивного свята серед учнів шкіл Львівської громади, а також збільшити кількість школярів, які займаються спортом на постійній основі і ведуть здоровий спосіб життя. Перші змагання відбулись у березні 2023 року. Це футбол, баскетбол, волейбол, легка атлетика, флорбол, кіберспорт, футзал, черлідинг, теніс та навіть стрільба.

Читайте також: Львів'ян запрошують долучитись до ініціативи на підтримку захисників.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини_Львів #новини_Львова #спортивна_ліга #спортивна_ліга_для_освітян #змагання_освітян #ЛМР
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...