• Головна
  • Львівській міськраді вважають, що хтось вчиняє "схематоз" аби забрати 9,4 га землі громади, - ФОТО
17:02, 13 листопада 2023 р.
Надійне джерело

Львівській міськраді вважають, що хтось вчиняє "схематоз" аби забрати 9,4 га землі громади, - ФОТО

Львівській міськраді вважають, що хтось вчиняє "схематоз" аби забрати 9,4 га землі громади, - ФОТО

На вул. Конюшинній, 28, 30 почалися будівельні роботи. Як з’ясувалось під час виїзду наших служб, тут заливають стрічковий фундамент і будуть монтувати збірно-розбірну конструкцію. Щось на зразок МАФу із сендвіч-панелей. Це начебто мав би бути склад для будматеріалів.

Про це повідомляє Департамент містобудування ЛМР.

"Жодних дозволів на це ні міська рада, ні наша інспекція ДАБК не видавала. А тому ці роботи є самовільними. Навіть більше – незаконними! Адже щодо цієї ділянки відкрито кримінал, триває досудове розслідування поліції. А на саму ділянку зараз накладено арешт. А отже, будь-що робити з ділянкою чи на ділянці заборонено!" - йдеться у повідомленні.

На сьогодні де-факто ділянка належить місту, але дивним чином вона опинилась у постійному користуванні ТДВ "Львівська автоколона № 2207", повідомляють у департаменті. Про це стало відомо у березні цього року. При чому жодних ухвал щодо відведення цієї земельної ділянки Львівська міська рада не приймала. "Як якийсь приватний нотаріус міг здійснити державну реєстрацію речових прав на ділянку з правом постійного користування за ТДВ!?" – запитують у ЛМР.

Також повідомляється, що Львівська міськрада подала до суду, щоб скасувати і держреєстрацію ділянки, і право постійного користування. На саму ділянку відразу ж було накладено арешт. Але тепер почалися незаконні дії на ділянці.

За даними департаменту, мова йде про досить велику земельну ділянку – на 9,4 га. "Вона є дуже привабливою, тут є за що поборотись. Тому ще раз звертаємось до правоохоронців, аби і ті звернули увагу та відреагували. Адже такі рухи на ділянці можуть бути певною популярною останнім часом схемою – спочатку на ділянці з’являється споруда, потім чорний реєстратор оформляє на неї право власності – і вуаля в суді це вже обтяжена майном ділянка. А отже, трохи інша, вже складніша судова історія", - також йдеться у повідомленні.

Читайте також: Садовий розповів, що важливого відбулося у Львові протягом тижня.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини_Львів #новини_Львова #суд #Львівська_міськрада #схематоз #земля #громада
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...