• Головна
  • У Львові відбудеться благодійний концерт "Час вірити в дива" на підтримку дітей з аутизмом
13:41, 13 листопада 2023 р.
Надійне джерело

У Львові відбудеться благодійний концерт "Час вірити в дива" на підтримку дітей з аутизмом

У Львові відбудеться благодійний концерт "Час вірити в дива" на підтримку дітей з аутизмом

Українська співачка Соломія Чубай анонсувала свій традиційний благодійний концерт «Час вірити в дива», що є частиною проєкту «Колискові для Олекси». Подія відбудеться 3 грудня о 18:00 в !FESTrepublic (вул. Старознесенська, 24-26).

Про це повідомляє Львівська міськрада.

Концерт відбудеться напередодні Дня св. Миколая, і його мета – подарувати радість та віру в перемогу світла над темрявою, незалежно від соціального статусу чи особливих потреб. Соломія Чубай каже, що цей концерт – «це свято, яке нас врятує від війни та на певний час відволіче і дасть можливість забути про весь біль, страх і тривоги».

Під час концерту буде зібрано кошти для підтримки соціального Фонду проєкту «Колискові для Олекси», який допомагає сім'ям дітей з аутизмом та особливостями розвитку. Окрім цього, гості матимуть можливість підтримати акцію, купивши крафтові прикраси, розроблені спеціально для проєкту майстернею «Зробив Тато».

У концерті також братимуть участь музичні гурти ROCKOKO та JALAPITA, дитячий хор і театр Школи мистецтв вільних і небайдужих. Особливою гостею заходу стане відома львівська мисткиня Іванка Димид, яка створюватиме малюнки разом з дітьми з «Іванчиної майстерні» як частину візуального супроводу програми.

Квитки за посиланням: https://lviv.karabas.com/ua/koliskovi-dlya-oleksi-chas-viriti-v-diva/order/

Довідка. Проєкт «Колискові для Олекси» є комплексною інклюзивною музично-терапевтичною ініціативою, яка була започаткована українською співачкою Соломією Чубай у 2016 році. Унікальність проєкту полягає в тому, що він базується на реальній історії та досвіді сім’ї співачки, де народився хлопчик з аутизмом. Це проєкт про дітей і для дітей, який привертає увагу до проблем дітей з особливостями розвитку та воліє змінити ставлення до їх «іншості» в українському суспільстві. Первинна місія проєкту – популяризація толерантного ставлення до людей із РАС, актуальна місія проєкту – ментальне відновлення українських родин від пережиття травматичних подій внаслідок війни в Україні.

Читайте також: Визначні місця Львова: скоро відкриється Jam Factory Art Center, - ФОТО.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини_Львів #новини_Львова #благодійний_концерт #дитячий_аутизм #Соломія_Чубай
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...