• Головна
  • У Львові триває будівництво сміттєпереробного заводу: які роботи вже виконали
10:04, 12 листопада 2023 р.
Надійне джерело

У Львові триває будівництво сміттєпереробного заводу: які роботи вже виконали

У Львові триває будівництво сміттєпереробного заводу: які роботи вже виконали

У Львові, на вул. Пластовій, 13, триває будівництво сміттєпереробного заводу.

Як повідомили у ЛМР, вже триває розгортання 24 біотунелів для ефективного висушування відходів, а також розпочато процес бетонування перших стін для біофільтрів. 

Будівельні роботи здійснює польська компанія Control Process S.A. 

«Підкреслимо роль біотунелів, котрі виконують ключову місію в нашому проєкті. Ми розгортаємо аж 24 тунелі біосушки, які зберігатимуть свою активність на комплексі. Тунелі біосушки наповнені спеціальними трубами для ефективного висушування відходів. Це не просто оптимізація процесу - це наш внесок у збереження навколишнього середовища. Зауважте: загальна довжина цих труб - 14 544 метри! Але це ще не все - ми вже розпочали процес бетонування перших стін для біофільтрів та перекриття камер біотунелів. Такий крок вперед наближає нас до створення екологічно чистої та стійкої спільноти», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, загалом налагодження системи поводження з твердими побутовими відходами у Львові передбачає три важливі паралельні процеси:

·   будівництво механіко-біологічного комплексу перевантаження та переробки твердих побутових відходів.

·   рекультивацію Грибовицького сміттєзвалища (відновлення порушених земель на всій площі Грибовицького полігону та прилеглих ділянок, що були забруднені під час зсуву у травні 2016 року та тих, що зайняті озерами (запобіжними ємностями накопичення).

·       компостування роздільно зібраних харчових та садово-паркових відходів (роздільний збір органічних та садових відходів та їх подальше перероблення на міській станції компостування). Останні два роки ЛКП «Зелене місто» продає отриманий від органіки продукт.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#сміттєпереробний_завод_львів #сміттєпереробний_завод
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,92
39,98
EUR
43,15
43,30
PLN
10,02
10,07
Оголошення
live comments feed...