• Головна
  • За добу на Львівщині внаслідок ДТП два пішоходи опинилися у лікарнях, - ФОТО
10:43, 10 листопада 2023 р.
Надійне джерело

За добу на Львівщині внаслідок ДТП два пішоходи опинилися у лікарнях, - ФОТО

За добу на Львівщині внаслідок ДТП два пішоходи опинилися у лікарнях, - ФОТО

Так, 9 листопада, близько 18.30, у селі Дуліби Стрийського району водій автобуса «Рута 22», 67-річний житель Стрия, здійснив наїзд на 77-річного місцевого мешканця. Внаслідок ДТП літній чоловік отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований.

По це повідомляє Поліція Львівської області.

Ще одна дорожньо-транспортна пригода сталася близько 13.30 на автодорозі «Львів-Краковець» поблизу Новояворівська. Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «BMW», 17-річний житель Яворова, здійснив наїзд на пішохода, 59-річного мешканця Новояворівська. Внаслідок ДТП чоловік отримав тілесні ушкодження та був доставлений до лікарні.

За цими фактами слідчі територіальних підрозділів поліції відкрили кримінальні провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Поліція закликає пішоходів неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху, бути уважними та обережними, переходити дорогу лише пішохідними переходами та на зелене світло, у темну пору доби використовувати світловідбивні елементи, а водіїв – не перевищувати дозволеної швидкості, відмовитися від ризикованих маневрів та бути уважними, під’їжджаючи до перехресть і пішохідних переходів.

Читайте також: Оперативна інформація від Генштабу ЗСУ станом на ранок 10 листопада.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини_Львів #новини_Львова #ДТП_з_пішоходом #ДТП_на_Львівщині #фото_ДТП #поліція_Львівщина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...