• Головна
  • Чиновник Львівської ОВА два тижні піарив туристичні здібності області у США, - ФОТО
16:47, 6 листопада 2023 р.
Надійне джерело

Чиновник Львівської ОВА два тижні піарив туристичні здібності області у США, - ФОТО

Чиновник Львівської ОВА два тижні піарив туристичні здібності області у США, - ФОТО

Промоцію регіону на американському ринку здійснив Тарас Лозинський, керівник управління туризму та курортів Львівської ОВА.

Про це повідомляє пресслужба ОВА.

У межах візиту, яке відбулося на запрошення організації Rebuild Ukraine Travel, зокрема її засновника Олександра Воска, була можливість взяти участь у трьох туристичних подіях: Travel trade show в Нью-Джерсі; Міжнародна туристична виставка ITS2023 у Нью-Йорку; Туристична виставка у Вестчестері.

«Два насічені тижні у США показали важливість промоції туристичних напрямків України, зокрема Львівщини, на американському, оскільки не всі знають про наше географічне розташування, туристичний потенціал, що у нас є багата культурна та історична спадщина, гори, гірськолижні та бальнеологічні курорти. Зацікавленість відвідати Україну, попри війну, виявили багато блогерів, медіа і навіть туроператорів. Слідкуйте за зауваженнями, що кожен п'ятий відвідувач розповідав, що має в родовому дереві предків з України і цікавий приїхати після перемоги. Тому дуже потрібно продовжувати розвивати туристичний галузь для можливостей використання гостей. Приємно, що всі висловлюють підтримку України та не перестають дивуватися мужності наших відважних військових у протистоянні російської агресії», – повідомив Тарас Лозинський.

Управлінець мав також нагоду взяти участь у зібраних членах організації Skal International, яка заснована ще в 1934 році. Скал просує глобальний туризм і дружбу, об'єднуючи всі сектори індустрії гостинності. Понад 12 тис. членів із 76 країн, у тому числі менеджерів і керівників галузей, зустрічаються на місцевому, національному, регіональному та міжнародному рівнях. Також обговорили перспективи членства Львівщини у Skal International.

Управління туризму та курортів Львівської ОВА висловлює вдячність всім готельєрам Львівщини, які поділилися матеріалами та подарунковими сертифікатами для того, щоб гідно представити Львівську область та в цілій Україні в цій поїздці.

У підсумку напрацьовано контактну базу контрагентів, отриманих десятки мейлів, є зацікавлення в організації престури для більшої промоції наших напрямків на американському ринку.

Читайте також: В Карпатах на Львівщині можуть заборонити перегони на багі та квадроциклах.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини_Львів #новини_Львова #туризм #Львівщина #США #Львівська_ОВА
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...