• Головна
  • Львівський художник-воїн продає картини, аби придбати FPV-дрони, - ВІДЕО
15:07, 6 листопада 2023 р.
Надійне джерело

Львівський художник-воїн продає картини, аби придбати FPV-дрони, - ВІДЕО

Львівський художник-воїн продає картини, аби придбати FPV-дрони, - ВІДЕО

Акварелі були створені львівським художником Євгеном Равським на основі документаційних світлин з війни, яка триває вже майже 10 років.

Євген пішов на війну як доброволець у перший день повномасштабного вторгнення. "Акварелі Євгена Равського - це унікальна зустріч художника і воїна, свідками якої можете стати і ви", - йдеться на сторінці автора.

Ціль аукціону — 400 000 грн, які дозволять придбати 20 FPV-дронів для 103 окремої бригади Сил територіальної оборони, в якій служить Євген Равський

Довідка. Євген Равський народився в 1966 році у Львові. У 1984 році закінчив Республіканську художню школу ім. Т. Г. Шевченка в Києві, а з 1990 року починає активну виставкову діяльність. Крім живопису і графіки, також дизайнував обкладинки музичних альбомів («Піккардійська Терція» та «Плач Єремії»). У 1995 році – артдиректор культового львівського клубу-кафе "Лялька". Активний учасник виставок галереї "Дзиґа". З 2000 року співпрацює з галереєю "Я галерея". Як великий шанувальник європейського Ренесансу та бароко, Равський велику увагу приділяє живописній світлотіні та створює реалістичні образи персонажів безпосередньо зі своїх знайомих та друзів. Роботи художника зберігаються у Львівській галереї мистецтв, Музеї сучасного образотворчого мистецтва, у приватних колекціях України, США, Норвегії, Німеччини, Польщі, росії, Естонії та Нідерландів. Живе та працює у Львові.

Читайте також: Оперативна інформація від Генштабу ЗСУ станом на ранок 6 листопада.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини_Львів #новини_Львова #допомога_ЗСУ #аукціон #збір_на_дрони #Євген_Равський #художник_на_фронті
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Україна дає відсіч російській навалі, яка почалася 24 лютого 2022 року. Росіяни обстрілюють міста, гинуть мирні жителі. ЗСУ дає гідну відповідь терористам рф.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...