• Головна
  • Як обрати натяжні стелі в дитячу кімнату
Новини компаній
15:00, 31 жовтня 2023 р.

Як обрати натяжні стелі в дитячу кімнату

Новини компаній

Діти – наше все! Задля них ми готові на будь що, починаючи від самих маленьких забаганок і закінчуючи самими незвичними, аби вони почували себе: щасливими, потрібними та відчували нашу любов. Кожен із батьків хоче, щоб кімната для дитини була найкращим місцем на землі для самої дитини, тобто: комфортна, мала достатньо світла і т. д. Та наразі - про те, якими можуть бути стелі в дитячих кімнатах.

Натяжна стеля в дитячій кімнаті – це самий крутий та оптимальний варіант, що одночасно поєднує в собі багато якостей: безпечність, надійність, практичність і т. д. Натяжні стелі в дитячій кімнаті виправдовують всі забаганки та уявлення про красу, а як відомо – у кожного це уявлення різне.

Як обрати натяжні стелі в дитячу кімнату, фото-1

Екологічність натяжної стелі

Насамперед, всіх відповідальних батьків цікавить екологічність та безпечність стелі, яка буде в кімнаті дитини. Всі полотна для натяжних стель виготовляють із ПВХ плівки (полівінілхлорид). Плівка пройшла масу тестувань та відповідає вимогам якості СЕС та горючості. З точністю можемо сказати, що плівка ПВХ є не більш токсичною, аніж меблі в кімнаті, ламінат на підлозі та всі решта предметів інтер’єру. Немає значення, якої саме фактури чи кольору буде стеля в дитячій кімнаті – вся вона має однакові характеристики зі сторони екологічності чи пожежостійкості. Ми зі свого боку можемо гарантувати якість плівки для натяжних стель FIXO.

Як обрати натяжні стелі в дитячу кімнату, фото-2

Дизайн стелі для дитячої

Перевагою натяжних стель у дитячих кімнатах є те, що стелю можна міняти хоч кожного року, а то й кожних півроку). Діти ростуть і їхні смаки та уподобання змінюються. Це я до того, що в ранньому дитинстві можна встановлювати якісь дитячі малюнки, або ж надруковане небо (фотодрук).

Чи зоряне небо, наприклад. Можна частково вставити зірочки, таким чином виділити якусь частину стелі, або ж розставити зірочки по всьому полотну, вставити «падаючу» комету, мерехтіння зірок тощо. Діти в захваті від такої стелі, вона додає якоїсь казкової атмосфери в кімнат, а всім відомо, як дітям хочеться вірити в чудо і казку, та що там – дітям, навіть нам, дорослим хочеться в це вірити, тому ми і намагаємося створити бодай невеличку частинку цього «чуда» в своїх оселях:

Коли діти підростають, то в дитячу кімнату можна встановити стелю, наприклад білого кольору, а в стелю вмонтувати світлові лінії, які будуть слугувати, як основне світло, так і стильний декор:

Або ж стеля по периметру з парящим профілем, що дасть відчуття збільшення простору і підкреслить інтер’єр кімнати. Його можна встановлювати, як по всьому периметру, так і підкреслити одну-дві стіни в дитячій кімнаті. Парящі натяжні стелі це завжди гарне та практичне рішення, а головне – досить доступне по ціні.

Як обрати натяжні стелі в дитячу кімнату, фото-3

Які ж переваги натяжної стелі в дитячій кімнаті?

  • За стелею легко доглядати (мікрофібра білого кольору та миючий засіб і стеля, як нова).
  • Не боїться вологого прибирання, що в свою чергу корисно впливає на дитину ( помірна вологість в приміщенні дуже важлива для людського організму).
  • Безмежний політ фантазій з приводу оформлення натяжної стелі в дитячій кімнаті.

Звісно, є й свої недоліки натяжних стель саме в дитячій кімнаті, але вони настільки не суттєві, що на них не варто і звертати увагу, але для прояснення напишу так. Всі ми були малими дітьми і знаємо на власному досвіді, як гарно «літають» іграшки в кімнаті, коли діти входять в азарт в іграх)). Це до того, що стелю можна пошкодити будь-яким гострим-колющим предметом. Але, всі ми відповідальні і розуміємо, що такі предмети дітям в руки не даємо і в кімнаті не залишаємо.

Як обрати натяжні стелі в дитячу кімнату, фото-4

На закінчення скажу. Який би дизайн стелі в дитячу кімнату Ви не обрали для, головне, щоб Ваші діти були в захваті і хотіли повертатися в свою кімнату.

З приводу усіх питань та рішень, звертайтеся до професійних стельовиків, наприклад, київська компанія FIXO по натяжним стелям і всі бажання будуть втіленні в життя! 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Мир потолков #Натяжні стелі в дитячу кімнату
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,87
39,90
EUR
42,83
42,88
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...