• Головна
  • Де краще створити інтернет-магазин в Україні
Новини компаній
15:54, 30 жовтня 2023 р.

Де краще створити інтернет-магазин в Україні

Новини компаній

Перед тими, хто планує запустити інтернет-магазин стоїть завдання зробити його не просто черговою статтею видатків, а ефективним інструментом продажів. Важливо, щоб інтернет-магазин виправдав вкладені кошти. Вартість розробки інтернет-магазину може бути досить значною. Тому прагнення витратити кошти розсудливо, цілком зрозуміле.

Складність в тому, що стратегія пошуку найбільшої знижки на створення інтернет-магазину виявляється неефективною. Тому розберемось, яким має бути сучасний інтернет-магазин, які фактори впливають на ціну і як раціонально заощадити кошти.

Де краще створити інтернет-магазин в Україні, фото-1

Основні вимоги до сучасного інтернет-магазину

Звісно, в більшості випадків технічне завдання на розробку інтернет-магазину створюють індивідуально. Однак, є багато стандартних вимог, яким повинен відповідати сучасний інтернет-магазин. Уточнимо, про що йдеться:

  • Сучасний дизайн. Очевидно, що перше враження про інтернет-магазин і самого продавця формує саме зовнішній вигляд сайту, гамма кольорів та навігація.
  • Адаптивність. Сторінки інтернет-магазину повинні швидко завантажуватись і правильно працювати на всіх мобільших пристроях. Враховуйте, що з мобільних телефонів роблять величезну кількість покупок і без адаптивності просто не можна розраховувати на те, що адутирія, яка купує з мобільних, обере вас.
  • Готові інтеграції з платіжними системами. Очевидно, що інтерент-магазин має стабільно приймати платежі. Для цього потрібна інтеграція з відповідними інструментами і краще буде, якщо це готова інтеграція, що дозволяє підключити платіжний інструмент без навичок програміста за кілька хвилин.
  • Інтеграції з CRM. Без якісного управління замовленнями ви просто не зробите бізнес в онлайн торгівлі прибутковим.
  • Зручний та інтуітивно зрозумілий інтерфейс адмін панелі. Це важливо, щоб власник інтернет-магазину чи його менеджери могли керувати роботою магазину, навіть якщо вони не мають глибоких технічних знань.
  • Зручна і легка в користуванні корзина. Це дуже важливо для конверсії інтернет-магазину. Ви не повинні втрачати покупців через незручне оформлення покупок.
  • Інструменти для пошукової оптимізації. Хоча більшість власників інтернет-магазинів більше покладається на товарну рекламу в Google, таргетовану рекламу в Instagram та Facebook, ми радимо використовувати і ті можливості, які надає пошукова оптимізація.

Якщо передбачити все це та параметри, важливі для вашого інтернет-магазину, він стане ефективним інструментом продажів. До речі, практика показує, що не всі підприємці добре знають, що насправді важливо для ефективної роботи інтернет-магазину. В дійсності, це досить невеликий набір параметрів, який ми вже перелічили. Можна додати лише:

  • швидкість завантаження сторінок;
  • інформативну та зручну картку товару;
  • можливі інтеграції з рекламними інструментами;
  • пошук за товарами чи загалом за сторінками інтернет-магазину;
  • редактор скриптів, який дозволяє додати Facebook Pixel, Conversion API, код Google Anayltics та ін.

Правильне розуміння пріоритетів відкриває можливості для раціонального використання фінансів. Завдяки цьому ви зможете обрати платформу для створення інтернет-магазину, яка позбавить вас зайвих витрат.

Для багатьох підприємців ідеальним варіантом було б створення інтернет-магазину самостійно, без допомоги програмістів. Це можна легко зробити з Shop-Express — українською платформою створення інтернет-магазинів. Вона дозволяє швидко і самостійно створити сучасний брендовий інтернет-магазин для малого та середнього бізнесу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,87
39,90
EUR
42,83
42,88
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...