• Головна
  • Львів’янин викрав чоловіка та вимагав тисячу доларів викупу
13:13, 30 жовтня 2023 р.
Надійне джерело

Львів’янин викрав чоловіка та вимагав тисячу доларів викупу

Львів’янин викрав чоловіка та вимагав тисячу доларів викупу

Поблизу Львова поліцейські затримали зловмисника за підозрою у викраденні чоловіка.

29 жовтня, близько 16.00, на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про те, що в одному з сіл поблизу Львова невідомі незаконно позбавили волі 30-річного львів’янина. Про це розповіли у поліції Львівщини.

Як встановили правоохоронці, 24-річний львів’янин незаконно утримує 30-річного мешканця Львова та вимагає повернення неіснуючого боргу в сумі тисяча доларів. Грошові кошти зловмиснику мав передати товариш потерпілого, 37-річний львів’янин.

Невдовзі поліцейські, за силової підтримки бійців КОРДу поліції Львівщини, затримали зловмисника під час передачі йому грошових коштів та звільнили потерпілого.

Слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Пустомитівської окружної прокуратури, повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Невдовзі суд обере йому запобіжний захід. Зловмисника затримано в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід. Проводиться досудове розслідування, також встановлюється причетність інших осіб до скоєння даного злочину.

Читайте також: Через п’яного водія у ДТП травмувався пасажир мотоблоку на Львівщині

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#викрадення_чоловіка #викуп #позбавлення_волі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...