• Головна
  • У Львові майже 60 собак та 12 котів чекають на нових господарів
17:59, 23 жовтня 2023 р.
Надійне джерело

У Львові майже 60 собак та 12 котів чекають на нових господарів

У Львові майже 60 собак та 12 котів чекають на нових господарів

У Львівському комунальному підприємстві «Лев» зараз є близько 60 собак та 12 котів. Усі тварини вакциновані та стерилізовані, вони чекають на люблячого господаря та нову домівку.

Про це повідомила Львівська міська рада

«Друзі, придивіться до цих чудових мешканців нашого ЛКП «Лев». Вони всі разом з багатьма іншими нашими пухнастими друзями дуже потребують вашої допомоги та уваги.

На підприємстві тваринки проходять всі необхідні процедури: вакцинація, стерилізація, чіпування тощо. Проте найголовніше – знайти для них родини. На вулиці їм далеко не найкраще, вони вже зазнали багатьох тяжких моментів. У нашому ЛКП обмежена кількість місць, тому ми закликаємо вас завітати до нас і познайомитися із цими чудовими собачками і котиками. Оберіть собі найкращого друга та улюбленця, і подаруйте їм можливість щасливого, затишного та повноцінного життя», – розповідають у ЛКП «Лев».

Охочі взяти тваринку з ЛКП «Лев» повинні мати відповідні умови для її утримання. Працівники підприємства допомагають майбутнім господарям знайти улюбленця. Господар повинен мати з собою паспорт, а працівники ЛКП «Лев» вносять тварину до реєстру Animal ID, видають ветеринарний паспорт і жетон з QR-кодом. Впродовж перших 2 місяців адміністратор з прилаштування відслідковує долю прилаштованого улюбленця.

Познайомитися з підопічними ЛКП «Лев» можна на сайті lkplev.com у рубриці «ПРИХИСТІТЬ» або за адресою вул. Промислова, 56; тел. 068 535 45 45.

Читайте також: Переправляли ухилянтів за кордон: на Львівщині судитимуть злочинців

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#лкп_лев #собаки_львів #господарі_для_собак_і_котів #собаки_львів #коти_львів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,87
39,90
EUR
42,83
42,88
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...