• Головна
  • Діагностичний центр «МеДіС» – місце, де про вас та ваше здоров’я й гарне самопочуття потурбуються кращі спеціалісти
Новини компаній
14:17, 19 жовтня 2023 р.

Діагностичний центр «МеДіС» – місце, де про вас та ваше здоров’я й гарне самопочуття потурбуються кращі спеціалісти

Новини компаній

Шалений ритм сучасного життя та і справа постійно змушує нас із вами регулярно відкладати на потім піклування про своє здоров'я. Гонитва за краще існуванням та повсякденні турботи, ось те, що зовсім не залишає нам часу на розуміння важливості того, що потрібно якомога ретельніше та прискіпливіше ставитися до свого самопочуття.

З плином часу звісно це розуміння приходить. Проте добре якщо воно прийде не занадто пізно. Але ж як бути, коли самопочуття людину вже настільки серйозно насторожує, що виникає реальна потреба пройти серйозне медичний огляд та оперативне втручання? Перш за все не варто раніше часу розпочинати хвилюватися та впадати в паніку. Для того аби ви завжди змогли контролювати ваше здоров'я та самопочуття, візьміть на прикмету діагностичний центр «МеДіС». Він у сфері лабораторної діагностики знаходиться понад 25-ть з лишнім років.

Діагностичний центр «МеДіС» – місце, де про вас та ваше здоров’я й гарне самопочуття потурбуються кращі спеціалісти, фото-1

Що важливо знати про «МеДіС»?

В якості лікувально-діагностичного підрозділу центр medis.doctor веде історію ще з далекого 2014-го року. Це професійний багатопрофільний сучасний діагностичний центр, чудове місце, де панує комфортна атмосфера, яка створена для того аби заспокоювати пацієнтів. Тут завжди готові подарувати клієнтам новий погляд на їх здоров'я. В діагностичному центрі працюють кваліфіковані та професійні спеціалісти, індивідуально підійдуть до кожного окремого клієнта та шанобливо поставляться до всіх, гарантуючи цілковите розуміння.

Основна мета цього діагностичного центру полягає в забезпеченні пацієнтам кращих з кращих лікарів, які є провідними спеціалістами своєї справи. В роботі діагностичного центру використовується сучасне обладнання. Що вже говорити про найкращі умови для якісного обстеження й діагностики.

Які ще переваги характерні для діагностичного центру «МеДіС»?

У діагностичному центрі створені найкомфортніші та виключно сучасні умови комфортного перебування з можливістю зручного попереднього запису. Зроблено це задля суттєвого заощадження часу якраз через відсутність будь-яких черг. В цьому лікувально-діагностичному центрі практикують сучасний підхід до здоров'я пацієнтів. Задля цього тут готові запропонувати широкий перелік різноманітних послуг. Зокрема зараз ми говоримо про можливість звернутися до таких спеціалістів як дерматолог з судинним хірургом, до гастроентеролога та кардіолога. А ще ж не варто забувати про можливість записатися на прийом до:

  • ендокринолога та уролога;
  • невролога та невропатолога;
  • гінеколога та ендоскопіста;
  • проктолога та ін.

Якщо вам знадобиться кваліфікований УЗД спеціаліст для того аби пройти УЗД серця, в лікувально-діагностичному центрі «МеДіС» також можна буде записатися до нього на прийом. До речі, тут проводять всі види УЗД обстежень навіть забирають на місці аналіз крові. Прийом ведуть лікарі 17-ти різних спеціальностей, тому кожен з пацієнтів точно знайде потрібного собі спеціаліста.

В роботі використовуються міжнародні протоколи лікування та лише доказова медицина. Окремою перевагою є наявність власної патогістологічної лабораторії та проведення онлайн консультацій. Навіть якщо пацієнтам закладу буде цікава програма з ведення вагітності, звернувшись в «МеДіС», на неї можна буде розраховувати.

У вас залишилися якісь питання, відповіді на які ви хотіли б уточнити? Хочете записатися на прийом до відповідного спеціаліста? Тоді обов'язково завітайте на сайт діагностичного центру «МеДіС» та скористайтеся контактною інформацією із розділу «Контакти». Бережіть себе та будьте здорові!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,92
40,00
EUR
43,20
43,26
PLN
10,05
10,08
Останні новини
Оголошення
live comments feed...