• Головна
  • Епоксидна смола: що це, навіщо вона потрібна та де краще купувати?
Новини компаній
17:00, 19 жовтня 2023 р.

Епоксидна смола: що це, навіщо вона потрібна та де краще купувати?

Новини компаній

Епоксидні смоли сьогодні є тією категорією продукції, яка активним чином застосовується майже у всіх сферах сучасної промисловості та не лише її. Епоксидна смола за посиланням https://woodepoxy.com.ua/ua/g92544664-epoksidnaya-smola також може бути використана під час будівництва з ремонтними роботами. Якщо комбінувати різноманітні смоли з полімерами, то в кінцевому результаті можливо буде отримувати суміші, які будуть пластичніші ніж гума та навпаки міцніші за сталь.

Епоксидна смола: що це, навіщо вона потрібна та де краще купувати?, фото-1

Які особливості характерні для епоксидної смоли?

Епоксидні смоли не бояться впливу на них лугів з кислотами та навіть галогенами. Якщо матеріал уже застиг один раз, його ніхто не в змозі розчинити та перетворити на рідку речовину. Відмінною ознакою епоксидної смоли є її досить висока міцність. Якісна епоксидна смола надзвичайно стійка до стирання. А ще хорошої якості епоксидні смоли, на відміну від інших матеріалів, відрізняються цілим рядом інших вагомих переваг. Серед їх переліку:

  • мінімальна усадка;
  • затвердний матеріал має низьку водну проникність;
  • відмінна стійкість до абразивного зносу;
  • дуже міцне клейове з'єднання;
  • наявність на сучасному ринку різних видів епоксидних складів;
  • на найвищому рівні в епоксидній смолі й фізико-механічні параметри.

Всі ці вагомі переваги даного матеріалу дозволяють широко застосовувати його у різноманітних напрямках. Зокрема зараз ми говоримо про покриття з метою гідроізоляції, просочення за допомогою епоксидної склонитки чи склотканини, отримання прозорого шліфованого матеріалу в дизайнерській справі з будівництвом та побутом і не лише.

Наприклад, у будівництві таку смолу використовують з метою армування та з'єднання матеріалів і навіть виготовлення композитів. Її також використовують у декорі з мистецтвом, особливо для лиття скульптур зі створенням тканин та цілого ряду інших декоративних елементів.

Епоксидна смола: що це, навіщо вона потрібна та де краще купувати?, фото-2

Де в Україні купити хорошу епоксидну?

Для того аби у вас була можливість придбати високоякісну епоксидну смолу за найкращими цінами, обов'язково завітайте в популярний інтернет-магазин WoodEpoxy. В онлайн каталозі цього інтернет-магазину, що розташований за адресою – woodepoxy.com.ua, вашій увазі буде доступна можливість купувати найкращої якості епоксидну смолу на будь-які фінансові можливості та потреби. В каталозі WoodEpoxy ви зможете обирати наступні позиції:

  • епоксидна смола ART для малювання картин, декору, заливки молдів;
  • епоксидна смола для об'ємних заливок;
  • епоксидна смола для заливання підлоги;
  • епоксидна смола для тонких заливок до 20 мм.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,88
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...