• Головна
  • Мережа АЗК UPG: якість пального – це також відповідальність
Новини компаній
09:15, 19 жовтня 2023 р.

Мережа АЗК UPG: якість пального – це також відповідальність

Новини компаній
Мережа АЗК UPG: якість пального – це також відповідальність, фото-1, Фото: пресофіс UPG

Фото: пресофіс UPG

Початок широкомасштабної війни багатьом українським водіям запам’ятався довгими чергами на АЗК. Тоді паливний ринок переживав глибоку кризу. Свій тест на міцність склала й національна мережа АЗК UPG, яка швидко вийшла на європейський ринок постачання та не залишила клієнтів без пального. Звідки сьогодні компанія постачає нафтопродукти, як везе їх в Україну та чому якість для UPG принципово важлива, читайте у матеріалі.

Звідки пальне?

У найбільш турбулентний час UPG однією з перших розпочала співпрацю з європейськими виробниками пального та налагодила безперебійні поставки в Україну. Згодом компанія відкрила нові напрямки на міжнародному ринку: вперше в історії країни імпортувала дизель та газ зі США. А вже через кілька місяців здійснила перші поставки нафтопродуктів із Близького Сходу.

Сьогодні, дбаючи про своїх клієнтів, компанія продовжує нарощувати обсяги та завозити в Україну нафтопродукти виключно зі зразковими технічними характеристиками.

На будь-якому комплексі UPG ви завжди можете придбати: А-95, дизель, газ, а також високооктановий бензин upg100 та upg95. Усі ці продукти відповідають стандарту Євро-5 та забезпечують ідеальну роботу двигуна незалежно від класу авто.

Фундамент бренду

Не секрет, що, наповнюючи бак авто якісним пальним, ми завжди обираємо упевненість. Адже від цього залежить те, як мине запланована поїздка. Це також істотно знижує витрати на сервісне обслуговування автомобіля та поліпшує роботу двигуна. Закономірно, що саме якість у компанії називають фундаментом бренду. Адже від цього залежить репутація UPG.

Тож щоб висока якість нафтопродуктів зберігалася від заводу до колонки АЗК у будь-якому куточку країни, компанія вибудувала багатоступінчасту систему контролю. Ретельно перевіряється кожна ланка ланцюжка паливної логістики. Тут передбачено все: і лабораторні дослідження проб із кожної партії, і захисне пломбування бензовозів, і постійне чищення паливних резервуарів на нафтобазах та заправних комплексах.

Кожна партія продукту має свій сертифікат та паспорт якості, з якими водії завжди можуть ознайомитися, просто звернувшись до оператора на АЗК.

Мережа АЗК UPG: якість пального – це також відповідальність, фото-2, Фото: пресофіс UPG

Фото: пресофіс UPG

Якість, за яку не переплачуєш

Ціна теж має значення. Цифри на стелах UPG приємно тішать, адже залишаються одними з найлояльніших на ринку. Для водіїв це ще одна вагома причина заправлятися саме у цій мережі, адже коли є можливість заощадити, обираючи високоякісне пальне, то чому б нею не скористатися.

У компанії пояснили, що на формування цін позитивно впливає оптимізація витрат на логістику – в UPG вона своя. Усе стратегічно продумано так, щоб у ланцюжку поставок було залучено максимум власних ресурсів. А це – власний термінал із перевалки та зберігання нафтопродуктів у Польщі, один із найбільших у країні парків бензовозів, газовозів та залізничних цистерн.

Мережа АЗК UPG: якість пального – це також відповідальність, фото-3, Фото: пресофіс UPG

Фото: пресофіс UPG

Це означає, що компанія власними силами поставляє пальне з Європи в Україну та розвозить до кожного свого АЗК. Така перевага дає певну незалежність від внутрішніх і зовнішніх факторів, а головне – дозволяє поставляти пальне безперебійно.

Мережа АЗК UPG: якість пального – це також відповідальність, фото-4, Фото: пресофіс UPG

Фото: пресофіс UPG

Додаткова можливість заправлятися вигідно є також у клієнтів, які приєдналися до програми лояльності UPGgood. Так ви накопичуєте бонуси та використовуєте їх на приємні покупки та послуги в мережі.

Готуючись до зими

У підготовці до холодного сезону головне – зробити все вчасно. Мережа UPG закликає автомобілістів перевірити справність авто, замінити комплект літніх шин на зимові, перейти на якісний морозостійкий омивач скла, який також можна придбати на їхніх АЗК. І, звісно, обирати ті види пального, які відповідають температурі повітря. Тож уже незабаром на заправних комплексах мережі можна буде заправитися сезонним пальним. У компанії вже анонсували перші поставки сезонного EURO DIESEL, який забезпечуватиме ефективну роботу двигуна авто під час зниження температури до мінус 17° C . А дещо пізніше UPG завезе й арктичний дизель, який найкраще використовувати у максимально холодні дні зими.

Завжди будьте в курсі цін на пальне, акцій та новин мережі, долучившись до офіційного чат-боту АЗК UPG.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#національна мережа АЗК UPG #бензин #дизель #газ #пальне #upg100 #А-95 #Євро-5 #VIVO café
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...