• Головна
  • KOLA, Оля Цибульська та LAUD запалили нові хіти в анімаційній пригоді «Тролі: Знову разом»!
Новини компаній
13:00, 12 жовтня 2023 р.

KOLA, Оля Цибульська та LAUD запалили нові хіти в анімаційній пригоді «Тролі: Знову разом»!

Новини компаній

Продовження музичного анімаційного блокбастера на великих екранах! Зустрічайте улюблених героїв у новій яскравій історії сповненій викликів та пригод.

До улюблених персонажів також приєдналися і нові герої, серед них: Віва, Вінілла й Флойд. Саме їм свої голоси подарувала фантастична зіркова команда дубляжу!

KOLA

Популярна українська співачка KOLA перевтілилась у нестримну та яскраву Вініллу. Дівчина із захватом поділилася емоціями від дебюту: «Збулася ще одна моя мрія — здублювати анімацію, адже я вперше стала акторкою дубляжу в анімаційній пригоді «Тролі: Знову разом!», прем’єра якого відбудеться на моє день народження 19 жовтня. Співпадіння? Не думаю. Найдивніша річ — це коли прибираються англійські слова і залишається лише твій голос, яким звучить твоя героїня. Вона в мене злюка, писемистична, груба, егоїстична дівчина, яка є дуже лінивою та вважає що праця — то не для неї, вона досягає успіхів задопомогою брехні! Короче — це протилежність мене і тому мені було дуже цікаво увійти в цей стан та образ. Я дуже вдячна студійній команді за запрошення, тому що я отримала неймовірні відчуття та незабутній досвід, і звісно чекатиму всіх на перегляді!»

LAUD

Харизматичний LAUD здублював учасника популярного тролячого бойзбенду Флойда: «Для мене це не перший досвід у дубляжі, оскільки в дитинстві я неодноразово озвучував різноманітні анімаційні історії, в тому числі мав досвід дублювання пісень. Проте після того, як голос почав ламатися з дитячою кар’єрою дублювання довелося попрощатися. І ось вперше у дорослому віці мене знову запросили здублювати анімаційного героя. З Флойдом ми неабияк схожі, він, як і я, спокійний, врівноважений та доволі стриманий, що дуже відповідає моєму вайбу.

Тож я був неймовірно радий долучитися до команди та перевтілитися у героя, який мені неймовірно імпонує, а ще виконати декілька крутих хітів. Тож обов’язково ідіть в кіно, щоб насолодитися яскравою пісенною атмосферою».

Оля Цибульська

Талановита співачка Оля Цибульська приміряла образ запальної Віви: «Дівчинка Віва, яку я озвучувала у «Тролі: Знову разом» для мене стала справжнім ковтком свіжого повітря, спогадом із безтурботного дитинства. Це коли ти не змагаєшся з життям, а бавишся у нього. І ця гра повертає тобі радість, спокій і тепло. Віва така ж темпераментна як я, шалено любить драйв, пригоди і бути поруч з тими, кого по справжньому любить».

Дивіться у кінотеатрах «Тролі: Знову разом» з 19 жовтня!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,92
39,98
EUR
43,15
43,26
PLN
10,02
10,07
Оголошення
live comments feed...