• Головна
  • У Львові через ремонт колії трамваї змінять маршрути – адреса
15:45, 5 жовтня 2023 р.
Надійне джерело

У Львові через ремонт колії трамваї змінять маршрути – адреса

У Львові через ремонт колії трамваї змінять маршрути – адреса

Сьогодні, 5 жовтня, з 21:00 год на пл. Данила Галицького, 4, на повороті у напрямі пл.Осмомисла, мінятимуть частину аварійної трамвайної колії та демонтовуватимуть дорожні плити.

Про це повідомляє Львівська міськрада.

У зв’язку з цим наприкінці дня, з 21:00 год, трамваї №7 та №9 частково змінять маршрути. Рух автобусів та приватного транспорту практично не зміниться – вони оминатимуть ділянку ремонтних робіт через проїзд перед будівлею, що поруч.

За інформацією ЛКП «Львівелектротранс», сьогодні трамвай №7 останній рейс за звичним маршрутом з кінцевої зупинки «Погулянка» матиме о 20:47 год. Далі курсуватиме так: вул. Татарбунарська – вул. Замарстинівська – вул. Торф’яна та у зворотному напрямі.

Трамвай №9 останній рейс за звичним маршрутом з кінцевої зупинки «Залізничний вокзал» матиме о 20:37 год. Далі курсуватиме так: Залізничний вокзал – вул. Вітовського - вул. Руська – вул. Дорошенка – Залізничний вокзал.

Ремонтники працюватимуть всю ніч, аби прокласти нову колію та завтра вранці відновити рух трамваїв за звичними маршрутами. Завтра ще замощуватимуть міжколійний простір. На рух трамваїв ці роботи критично не впливатимуть.

Аби не ускладнювати рух автотранспорту у цій локації, водіїв приватних автівок просять не паркуватися поруч з місцем проведення робіт. Зокрема, сьогодні ввечері та весь день у п’ятницю на ділянці вул. Підвальна, 6 – пл. Данила Галицького – вул. Друкарська до пл. Данила Галицького чергуватимуть інспектори з паркування із залученням евакуатора.Відтак, водіїв просять зважати на це. А також, за можливості, оминати у вказаний час пл. Данила Галицького.

У ЛКП «Львівелектротранс» додали, що на пл. Данила Галицького буде замінено 30 м аварійної колії. Також замінять і дорожні плити. Замість них міжколійний простір буде замощено бруківкою: використають повторно ту, що була демонтована раніше під час ремонту інших вулиць.

Читайте також: У Львові сьогодні на вулиці згорів автобус, - ФОТО.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини_Львів #новини_Львова #ремонт_колій_трамваю_у_Львові #ремонт_доріг_Львів #транспорт_Львів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...