• Головна
  • Важливі події Львівщини за добу – Козицький
15:12, 4 жовтня 2023 р.
Надійне джерело

Важливі події Львівщини за добу – Козицький

Важливі події Львівщини за добу – Козицький

Доба у нашій області минула без повітряних тривог.

Про важливе, що відбулося на Львівщині за добу, на своїй сторінці у соцмережі повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицкий.

  • Президент України Володимир Зеленський під час робочої поїздки на Харківщину відвідав 103-тя окрема бригада територіальної оборони Збройних Сил України та 125 окрема бригада територіальної оборони Збройних сил України зі Львівщини. Зокрема Верховний головнокомандувач ознайомився із роботою пункту управління 103 бригади, системою взаємодії підрозділів розвідки, БПЛА, артилерії та ППО, а також детально обговорив поточні потреби підрозділів, озброєння, забезпечення і комплектування. Глава держави подякував командуванню та особовому складу бригад за захист держави, віддану службу та силу духу.
  • Воїн із Ходорівської громади Юрій Гринькевич отримав нагороду від Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного – почесний нагрудний знак «Золотий хрест». Раніше наш земляк з села Бориничі, учасник АТО, отримував відзнаку Президента України «За оборону України», нагрудний «Знак пошани» міністра оборони, відзнаку «За оборону Авдіївки» та «За розгром понтонної переправи с. Білогорівка», відзнаку командира військової частини «За оборону Запоріжжя». Дякуємо за захист!
  • Нашого земляка Олександра Пухача нагородили орденами «За мужність» ІІ та ІІІ ступеня. Нагороди вручили синові полеглого захисника. Олександр у 2021 році вступив до складу Збройних сил України. Виконував бойові завдання у лавах 15 окремого гірсько-штурмового батальйону Закарпатської бригади. Загинув 15 жовтня 2022 року.
  • У Гусаківському НВК, що у Яворівському районі, з учнями поспілкувався випускник цього закладу освіти, наш оборонець Іван Галик. Він пішов добровольцем на захист держави у 2022 році. Зараз продовжує боронити рідну землю на сході. Для молоді Іван привіз подарунок – прапор із підписами побратимів, з якими пройшов бойовий шлях.
  • Ще 8 шкільних автобусів вирушили у громади та навчальні заклади області. Їх придбання профінансували за кошти державного, обласного та місцевого бюджетів.
  • Триває процес трансформації Винниківської санаторної школи у науковий ліцей. Переформатування закладу має завершитись до 2027 року.
  • Новим партнером Координаційний центр при ЛОВА став Центр психологічної підтримки «RAZOM з тобою». Попередньо, у межах співпраці обрали для роботи Львівський, Яворівський, Самбірський та Стрийський райони.
  • Працедавці можуть отримати понад 100 тисяч гривень за облаштування робочих місць для осіб з інвалідністю. Для отримання коштів працедавцю необхідно впродовж 90 календарних днів з дня працевлаштування особи з інвалідністю подати інформацію до підрозділів Львівської обласної служби зайнятості.
  • У Львівській ОВА відбулось завершальне засідання конкурсного комітету з визначення перевізників, які працюватимуть на міжміських та приміських маршрутах Львівщини. Конкурсний комітет рекомендує визнати переможців конкурсу на 68 об’єктах.
  • У Трускавецькій школі мистецтв імені Романа Савицького відкрили бібліотечно-інформаційний центр. Його укомплектували новою технікою – комп’ютером, сканером, ксероксом та принтером.
  • 30 тонн гуманітарної допомоги відправили з Жовтанецької громади для жителів села Посад-Покровське Херсонської області.
  • У Моршині провели благодійний концерт в межах Всеукраїнського ветеранського форуму «Коло побратимів». На придбання дрона Mavic для 80 окрема десантно-штурмова бригада ДШВ ЗСУ зібрали майже 70 тисяч гривень.

Читайте також: На Львівщині подовжать комендантську годину.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини_Львів #новини_Львова #події_доби_Львів #події_доби_Львівська_ОВА #Максим_Козицький #новини_Львівщина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,92
40,00
EUR
43,20
43,26
PLN
10,05
10,08
Оголошення
live comments feed...