• Головна
  • Завтра у Львові попрощаються із загиблим захисником
16:16, 1 жовтня 2023 р.
Надійне джерело

Завтра у Львові попрощаються із загиблим захисником

Завтра у Львові попрощаються із загиблим захисником

У понеділок, 2 жовтня, Львів попрощається з військовослужбовцем Олександром Сулімовим, який загинув від рук російського окупанта, захищаючи Україну. Мерія закликає львів’ян та гостей міста долучитись до міської церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів і святкувань.

Про це повідомила Львівська міська рада.

О 09:30 у храмі Різдва святого Івана Хрестителя УГКЦ у місті Винники (вул. Галицька, 61) відбудеться заупокійна молитва та прощання з військовослужбовцем.

Чин похорону розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають воїна на Личаківському кладовищі.

Довідково

Олександр Сулімов (16.12.1991-26.09.2023). Зростав у селі Рекшин Тернопільської області. Навчався у Рекшинському закладі загальної середньої освіти I-III ступенів. Після закінчення школи переїхав до Львова та здобув професійно-технічну освіту у Львівському фаховому коледжі харчової і переробної промисловості Національного університету харчових технологій. Згодом вступив на заочну форму навчання до Національного університету харчових технологій.

Ще під час навчання у коледжі захопився виробництвом та вирішив працювати за фахом: розпочав кар’єру на посаді «оператора складально-пакувальних автоматів» у Приватному акціонерному товаристві «Концерн «Хлібпром».

Попри юний вік, продемонструвавши надзвичайну відповідальність та виняткові людські якості, швидко отримав підвищення та став майстром зміни, а протягом останнього періоду працював начальником цеху заморожених напівфабрикатів. У вільний від роботи час був затятим рибалкою та захоплювався футболом: брав участь у численних районних змаганнях, грав у кількох місцевих клубах. Також, за словами рідних, Олександр Сулімов був «надзвичайно люблячим, але справедливим батьком».

Завтра у Львові попрощаються із загиблим захисником, фото-1

Із початком повномасштабного вторгнення рф активно займався волонтерською діяльністю та вступив до лав територіальної оборони. Попри відсутність військового досвіду, кілька разів намагався потрапити на фронт. Не зважаючи на вмовляння рідних, таємно поїхав до Києва та вступив до 12-ї бригади оперативного призначення імені Дмитра Вишневецького Східного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України. Виконував бойові завдання на східному напрямку.

У Олександра Сулімова залишилися бабуся, мама, дружина, троє маленьких дітей, сестра та двоє братів. Один із них захищає Україну від російських загарбників на передовій.

Читайте також: Погода у Львові на тиждень: холоднішає повітря та опадає листя

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#прощання_з_героєм #загинув_на_війні #герой_із_Львівщини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...