• Головна
  • У Львові попрощаються із загиблим на війні захисником
16:42, 25 вересня 2023 р.
Надійне джерело

У Львові попрощаються із загиблим на війні захисником

У Львові попрощаються із загиблим на війні захисником

У вівторок, 26 вересня, Львів попрощається з військовослужбовцем Назаром Мурдзою, який захищав Україну від російських окупантів.

Про це повідомила Львівська міська рада.

Чин похорону військовослужбовця розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають воїна на Личаківському кладовищі.

Для довідки

Назар Мурдза (13.07.1994-19.09.2023). Уродженець села Труханів Львівської області. Навчався у колишній Краковецькій школі–інтернаті I-II ступенів. Здобув освіту у Державному навчальному закладі «Ставропігійське вище професійне училище міста Львова» за спеціальністю «Столяр, маляр-штукатур».

Після завершення навчання протягом певного періоду працював різноробом на Янівському цвинтарі. У 2018 році приєднався до Спільноти взаємодопомоги «Емаус – Оселя» у Винниках, адже прагнув допомагати людям. У 2022 році Назар Мурдза прийняв рішення розпочати самостійне життя та працевлаштувався у Львові.

Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації добровільно став на захист Батьківщини до лав морської піхоти. Назар Мурдза був сиротою. У Героя залишилися друзі, однокласники та далекі родичі.

Читайте також: У Львові відремонтували укриття, яке не діяло понад 60 років

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#прощання #загинули_на_війні #смерть_захисників #львів_прощається
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,87
39,90
EUR
42,83
42,88
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...