• Головна
  • У Львові попрощаються із загиблим на війні Героєм, - ФОТО
16:16, 23 вересня 2023 р.
Надійне джерело

У Львові попрощаються із загиблим на війні Героєм, - ФОТО

У Львові попрощаються із загиблим на війні Героєм, - ФОТО

У неділю, 24 вересня, Львів попрощається із військовослужбовцем Михайлом Турчином, який загинув від рук російського окупанта, захищаючи Україну. 

Про це повідомила Львівська міська рада.

Чин похорону військовослужбовця розпочнеться о 10:15 у  Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, о 10:45 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають воїна на Личаківському кладовищі.

Для довідки

Михайло Турчин (07.10.1992-19.09.2023) Львів’янин. Навчався у Середній загальноосвітній школі №96 міста Львова. Здобував освіту у Відокремленому структурному підрозділі «Навчально-науковий інститут підприємництва та перспективних технологій Національного університету «Львівська політехніка».

Після завершення навчання працював барменом і обожнював свою роботу, успішно закінчив міжнародні курси барної справи. Згодом поїхав за кордон, де працював у логістичній сфері. У вільний час захоплювався музикою, був надзвичайно відданим другом.

Із початком повномасштабного вторгнення, попри відсутність військового досвіду, повернувся з Польщі та добровольцем став на захист Батьківщини. Після проходження навчань боронив територіальну цілісність та суверенітет держави у лавах 68-ї окремої єгерської бригади імені Олекси Довбуша оперативного командування «Захід» Сухопутних військ Збройних Сил України. Виконував обовʼязки головного сержанта-командира відділення. За сумлінне виконання бойових завдань Михайлу Турчину було присвоєно звання «молодший сержант».

 У Героя залишилися бабуся, батьки та брат з дружиною.

Читайте також: Яка ситуація на фронті станом на 23 вересня: зведення Генштабу

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#загинув_на_війні #смерть_захисника #захисник_із_львівщини #смерть_героя_з_львівщини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...