• Головна
  • У Львові водіїв просять не паркуватись біля сміттєвих контейнерів
11:33, 23 вересня 2023 р.

У Львові водіїв просять не паркуватись біля сміттєвих контейнерів

У Львові водіїв просять не паркуватись біля сміттєвих контейнерів

У Львові водіїв наполегливо просять не паркувати свої автівки біля контейнерних майданчиків. Адже через це сміттєвози не можуть під’їхати та забрати відходи.

У міському управлінні з питань поводження з відходами наголошують: паркування біля сміттєвих контейнерів заборонено Правилами дорожнього руху. Відтак на недобросовісних водіїв чекає штраф. Крім того, транспортний засіб можуть евакуювати на арешт-майданчик, повідомила Львівська міська рада:

"Кожного дня ми продукуємо побутові відходи і хочемо, щоб їх вчасно забирали. Протягом доби у Львові курсує близько 50 автомобілів – сміттєвозів, котрі забирають різні фракції відходів. В основному це великогабаритні машини. І щодня ми маємо неприємні випадки, коли вони не можуть проїхати до контейнерних майданчиків через неправильно припарковані авто. У разі порушення, на власника транспортного засобу буде накладено адміністративне стягнення, в окремих випадках авто можуть евакуювати на спеціальний майданчик", – зазначають в управлінні з питань поводження з відходами ЛМР.

Як додали в управлінні безпеки ЛМР, інспектори з паркування опрацьовують місця розташування контейнерних майданчиків, біля яких постійно запарковані автомобілі. Від початку року вони виписали 602 штрафи водіям за паркування в межах цих майданчиків.

Читайте також: У Львові ветерани та їх рідні отримали від міста гранти на бізнес

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#паркування_авто #паркування_львів #міттєві_контейнери #заборона_паркування
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...