• Головна
  • На трьох локаціях у Львові не працюють світлофори
15:09, 20 вересня 2023 р.
Надійне джерело

На трьох локаціях у Львові не працюють світлофори

На трьох локаціях у Львові не працюють світлофори

На перехресті вулиць Зелена – Вулецька замінюють світлофорні опори. До 27 вересня світлофори на цій локації світлофори не працюватимуть. 

Про це повідомила Львівська міська рада.

Сьогодні, 20 вересня, до кінця дня не працюватимуть світлофори на вул. Тершаковців – Костя Левицького та на вул. Пекарська – Тершаковців. 

"Опори на перехресті вулиць Тершаковців – Костя Левицького оновили раніше. А сьогодні фахівці проводитимуть демонтаж світлофорного обладнання зі старих опор і встановлюватимуть його на замінених металоконструкціях. Після монтажу обладнання світлофорний об’єкт знову працюватиме у робочому режимі, а старі металоконструкції будуть демонтовані. Роботу світлофорів на вул. Тершаковців – Костя Левицького та на вул. Пекарська – Тершаковців забезпечує один дорожній контролер, і тому вимкнути їх окремо –  неможливо. Контролер розташований на перехресті вул. Левицького – Тершаковців", – пояснили в ЛКП «Львівавтодор».

Нагадаємо, нещодавно у місті світлофорні опори оновили також на перехрестях вулиць Листопадового Чину – Університетська, Сахарова – Вітовського – Коперника та Куліша – Зернова.  На першій та другій локаціях світлофорне регулювання вже працює у робочому режимі. Загалом, до кінця року Львові планують замінити сотню таких конструкцій.

Читайте також: У Львові зʼявився новий паркувальний майданчик

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#світлофори_львів #світлофори_у_львові #не_працює_світлофор_львів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,88
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...