• Головна
  • Григорій Решетнік, Антоніна Хижняк, Тімур та Інна Мірошниченко у дубляжі анімації «Щенячий патруль: Мегакіно»!
Новини компаній
09:00, 19 вересня 2023 р.

Григорій Решетнік, Антоніна Хижняк, Тімур та Інна Мірошниченко у дубляжі анімації «Щенячий патруль: Мегакіно»!

Новини компаній
Григорій Решетнік, Антоніна Хижняк, Тімур та Інна Мірошниченко у дубляжі анімації «Щенячий патруль: Мегакіно»!, фото-1

Щенячий патруль повертається у новій анімаційній пригоді! Завдяки чарівному метеориту, що впав на Бухту Пригод, Щенячий патруль отримує нові мега сили для боротьби з противниками. Начувайтеся, лиходії, могутні щенята вже близько!

Після грандіозного успіху першої частини, студія Paramount Pictures презентує продовження улюбленої історії «Щенячий патруль: Мегакіно». Завдяки яскравому сюжету, крутезним персонажам й абсолютно новим голосам «Щенячий патруль» стає потужнішим, ніж будь-коли.

Окрім улюблених щенят, на нас чекає зустріч з одержимою метеоритами науковицею Ві, яку здублювала акторка Антоніна Хижняк, харизматичними співвласниками звалища металобрухту Генком та Дженет, голоси яким подарували телеведучий 1+1 Україна Тімур Мірошниченко та його дружина, блогерка і адвокатка Інна Мірошниченко, а на сторожі найцікавіших подій Бухти Пригод стоятиме репортер Сем голосом телеведучого Григорія Решетніка.

Для Інни Мірошниченко дубляж «Щенячого патруля» став дебютом, а от Тімур вже не вперше спробував власні сили у дублюванні.

«На відміну від мене, для моєї дружини це був перший досвід дублювання. Звичайно, я знав, що у неї все вийде добре, але й сам не очікував такого успіху з першого разу. Ніхто у студії не повірив, що це для неї вперше. Тут можна пожартувати, що, напевно, Інна вкладає дітей спати і йде тихенько дублювати.

У «Щенячому патрулі» ми озвучуємо пару — Генка та Дженет. Історія замовчує, хто вони одне одному: чи подружжя, чи брат із сестрою, чи просто партнери. Ці двоє — співвласники звалища металобрухту на околиці міста. У Дженет величезна душа, і вона болить за брухтозвалище, як в Інни за дітей. Вони дуже емоційні та щирі. Попри те, що вони різні за своїм психотипом та характером, працюють, як єдине ціле. Вони чудова та злагоджена команда і доповнюють одне одного, як і ми з Інною в реальному житті», —ділиться телеведучий.

«Щенячий патруль» вчить діток командній роботі, відповідальності, підтримці й прийняттю. Усі герої в команді різні, але вони працюють разом, тому, звичайно, їм доводиться приймати одне одного. Окрім того, мультфільм показує, що на чолі будь-якої команди має бути дорослий лідер, який візьме на себе відповідальність за інших», —додає Інна Мірошниченко.

Відомий телеведучий каналу СТБ Григорій Решетнік здублював не менш відомого репортера Бухти Пригод Сема. На дубляжну сесію Григорій завітав в окулярах, які власноруч зробив його старший син Іван і, в майже домашній атмосфері, поділився враженнями:«Я обожнюю дубляж, адже колись моя телевізійна кар'єра розпочиналася саме з озвучки різноманітних проєктів. Проте, коли справа, яку любиш, ще й співпадає з улюбленим продуктом синів — анімацією про щенячий патруль — для мене це подвійне задоволення від роботи.

Пам’ятаю, як діти вперше почули мій голос у дубляжі анімації та їхні неймовірні емоції радості й захоплення, коли ти наче стаєш справжнім супергероєм для них. Тому одна з місій, окрім того, щоб подарувати радість усім діткам та дорослим, які прийдуть на прем'єру, це ще й ощасливити власних дітей. Бо для мене неймовірно важливо, коли вони кажуть: «Татко, ти крутий!», або як в щенячому патрулі: «Тато, крутяк!»

У ролі головної суперниці щенячого патруля з’являється акторка Антоніна Хижняк. Завдяки неймовірному досвіду дублювання, який дівчина має за плечима, їй з легкістю даються найскладніші ролі.

«Ві — головна антагоністка історії і протягом фільму вона створюватиме патрулю чимало незручностей. Та попри її злодійкуватість, Ві по-своєму приваблива, яскрава та дуже самобутня. Вона має шарм і мені було надзвичайно цікаво попрацювати над цією роллю.

Якщо говорити про технічний бік дублювання, то тут варто зазначити, що в оригіналі її озвучила афро-американка Тараджі Генсон, а це завжди інше, особливе звучання й несамовитий викид емоцій та енергії, що дуже втомлює голосові зв'язки. Років сім тому мені б знадобилося щонайменще три дні, аби повноцінно відновити голос після запису. Зараз достатньо відпочити декілька годин і я готова працювати далі, але це завдяки тому, що маю великий досвід дублювання і вже добре знайома зі своїм голосовим апаратом. Розумію його особливості і можу видавати дуже потужні голосові тембри без надмірного перевантаження. Тож обов'язково йдіть у кіно і дивіться, якою вийшла моя Ві», —поділилася враженнями Антоніна Хижняк.

У кінотеатрах з 5 жовтня!

Трейлер:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...