11:11, 18 вересня 2023 р.
Надійне джерело

У Льові згорів дачний будинок

У Льові згорів дачний будинок

Внаслідок пожежі знищено дачний будиночок.

17 вересня о 09:53 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в м. Львові на вул. Полунична на території дачного кооперативу «Клепарів». Про це повідомила преслужба ДСНС у Львівській області.

Пожежа виникла в одноповерховому дерев’яному дачному будинку, розміром 3×5 м. До місця виклику виїхали пожежно-рятувальні відділення м. Львів, сел. Брюховичі та оперативна група. На момент прибуття пожежників до місця виклику будинок був повністю охоплений вогнем, також полум'я вже перекинулось на поруч розміщений сусідній цегляний одноповерховий дачний будинок, розміром 4×5 м.

Пожежа спричинила щільне задимлення, тому, рятувальники працювали у спеціальних апаратах захисту органів дихання та зору. О 10:40 вогнеборцям вдалось локалізувати пожежу та о 10:49 ліквідувати в складі 2-ох ланок газодимозахисної служби.

Внаслідок пожежі вогнем знищено Вогнем знищено дерев’яний дачний будинок повністю . В сусідньому дачному будинку вогнем знищено дах на площі 25 кв.м. До ліквідації пожежі залучили 17 чоловік особового складу та 3 одиниці спецтехніки. Внаслідок пожежі ніхто не постраждав. Обставини події та причина виникнення пожежі встановлюються.

Читайте також: Біля Львова внаслідок ДТП постраждали подружня пара та їхня дитина

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#пожежа_у_будинку #пожежа_на_львівщині #пожежа #вогнеборці_на_львівщині
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...