• Головна
  • Завтра Львів попрощається з Героєм, - ФОТО
16:52, 13 вересня 2023 р.
Надійне джерело

Завтра Львів попрощається з Героєм, - ФОТО

Завтра Львів попрощається з Героєм, - ФОТО

У четвер, 14 вересня, Львів попрощається з військовослужбовцем Сергієм Стельмаховим, який загинув від рук російського окупанта, захищаючи Україну.

Мерія закликає львів’ян та гостей міста долучитись до міської церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.

Чин похорону розпочнеться о 12:15 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, о 12:45 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають воїна на Личаківському кладовищі.

Сергій Стельмахов

(13.08.1969-19.10.2022) Народився в місті Котлас (рф). Проживав у Новопскові Луганської області.

Навчався у Опорному закладі освіти «Новопсковський ліцей Новопсковської селищної ради Луганської області». Здобував освіту у Мічурінському плодоовочевому інституті за спеціальністю «Плодоовочі та виноградарство».

Працював головним агрономом в теплично-овочевому комбінаті Новопсковського ПМ Краматорського ЛВУМГ Управління магістральних газопроводів «Донбастрансгаз» АТ «Укртрансгаз». Також займався приватним підприємництвом, мав власну пасіку.

Самостійно опанував гру на гітарі, у вільний час складав пісні та випустив свій музичний диск. Активно займався спортом та докладав чималих зусиль для розвитку спорту в громаді, зокрема, греко-римської боротьби та волейболу.

У 2014 році займався волонтерською діяльністю для забезпечення потреб 24-го окремого штурмового батальйону «Айдар» Сухопутних військ Збройних Сил України.

Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації став на захист Батьківщини до лав 63-ї окремої механізованої бригади Корпусу резерву Сухопутних військ Збройних Сил України. Виконував бойові завдання на території Херсонської області.

У Сергія Стельмахова залишилися батько, дружина та дві доньки.

Читайте також: Яка ситуація на фронті станом на 13 вересня: зведення Генштабу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#прощання_з_героєм #львів_прощання_з_героєм #новини_львів #львів_попрощається_з_героєм #новини_Львова
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,88
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...