• Головна
  • Як переказати гроші з-за кордону в Україну
Новини компаній
13:16, 12 вересня 2023 р.

Як переказати гроші з-за кордону в Україну

Новини компаній
Як переказати гроші з-за кордону в Україну, фото-1

Переказати гроші в гривні та іноземній валюті, отримати перекази на картку та з будь-якої країни світу — усі ці можливості відкриває система PrivatMoney.

Використовуючи її для міжнародних переказів, можна бути впевненим у швидкому зарахуванні коштів і лояльних тарифах. Більше про отримання коштів з-за кордону розповімо далі. 

Способи термінових переказів коштів

Переказати гроші за кордон або отримати їх можна різними способами. Система Meest переказ коштів доступна з таких країн, як Вірменія, Азербайджан, Молдова, Латвія, Литва. Однак ця система підходить лише для зарахування коштів, оформити переказ через неї не можна. Для відправки грошей варто звернути увагу на такі системи термінових переказів:

  • WesternUnion;

  • MoneyGram;

  • IntelExpress;

  • RIA;

  • Welsend;

  • Sigue.

Також термінові перекази можливі через систему PrivatMoney. Вона підтримується на міжнародному рівні. Це означає, що відправка переказів можлива як у країни Європейського Союзу, так і в США чи Об’єднані Американські Емірати. Система багатовалютна і пропонує прозорі умови відправки коштів: діє фіксована комісія відповідно до суми переказу.

Обираючи спосіб відправки коштів за кордон або приймаючи рішення, як переказати гроші з-за кордону в Україну, важливо орієнтуватися й на терміни. У більшості випадків кошти доступні до отримання миттєво або як тільки стає відомим контрольний номер переказу. Однак бувають і винятки — обробка платежу триває довше. 

Переказ через PrivatMoney: що потрібно знати

Оформити переказ PrivatMoney можуть як фізичні, так і юридичні особи. Перекази доступні в інші країни й Україною. Для отримання переказу через додаток Приват24 потрібно:

  1. Перейти у вкладку «Усі послуги» і обрати пункт меню «Перекази».

  2. Перейти у розділ «Отримати переказ» і обрати серед запропонованих систем PrivatMoney.

  3. Вказати контрольний номер переказу, суму та валюту.

  4. Вибрати картку для зарахування коштів.

Гроші будуть зараховані миттєво. Система PrivatMoney підтримує платежі в різних валютах. Якщо переказ здійснюється по Україні, то він можливий лише в гривні. У разі переказу коштів за кордон переказ можна оформити в доларах або євро. Отримати або надіслати переказ також можна через вебверсію Приват24, у терміналі самообслуговування, банкоматі чи відділенні ПриватБанку.

Комісія за міжнародний переказ грошей

Перед тим як перевести гроші з-за кордону в Україну, слід врахувати встановлені тарифи кожної системи. Комісію за міжнародні перекази грошей завжди сплачує відправник. Але є винятки з цього правила, як-от система SWIFT. Вона передбачає одразу 3 різновиди комісії, які обираються на етапі оформлення переказу.

Розберемо тарифи за системою PrivatMoney. Вони залежать від способу оформлення переказу. Залежно від того, як було надіслано кошти, додатково розраховуються ліміти. Це легко простежити на прикладі переказів в інші країни, враховуючи спосіб відправки:

  • Контактний центр — від 1 до 2000 EUR. 

  • Термінал самообслуговування — від 1 до 4500 EUR або 5000 USD.

  • Інтернет-банк Приват24 — від 1 до 4500 EUR або 5000 USD.

  • Додаток Приват24 — від 1 до 4500 EUR або 5000 USD.

  • Відділення ПриватБанку — від 1 до 8000 EUR або 10 000 USD.

Комісія стягується в національній валюті за курсом на день переказу. Її розмір фіксований — 1,5% від суми, незалежно від способу відправки коштів. Переказ доступний до виплати протягом 30 днів з моменту отримання. Обираючи систему PrivatMoney, можна відстежувати статус переказу онлайн. Це робить усі перекази на 100% прозорими.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,92
39,98
EUR
43,15
43,30
PLN
10,02
10,07
Оголошення
live comments feed...