• Головна
  • Агентства ООН у справах біженців обіцяє допомогти Львівщині генераторами взимку
15:18, 11 вересня 2023 р.
Надійне джерело

Агентства ООН у справах біженців обіцяє допомогти Львівщині генераторами взимку

Агентства ООН у справах біженців обіцяє допомогти Львівщині генераторами взимку

Сьогодні, 11 вересня, начальник Львівської ОВА Максим Козицький зустрівся з Головою Львівського офісу Агентства ООН у справах біженців Раяном Маршаллом.

Про це повідомляє Львівська ОВА.

Під зустрічі сторони виокремили основні напрями співпраці у найближчий період. Зокрема, за інформацією начальника ОВА, партнери з офісу пообіцяли підтримати Львівщину під час проходження осінньо-зимового періоду, зокрема забезпечити генераторами ті заклади, де буде потреба.

Разом з тим, Львівський офіс Агентства ООН у справах біженців надасть фінансову допомогу й підтримку ВПО, вразливим категоріям населення та сім'ям військовослужбовців. У співпраця з ОВА розвиватимуть мережу закладів у Львівській області, де перебувають люди старшого віку та з інвалідністю.

Нагадаємо, з ініціативи Львівської ОВА у Львові працює Координаційний центр з підтримки цивільного населення, а у кожному районі області – його Координаційні офіси.

«У таких офісах психологи, юристи та інші фахівці українських і міжнародних організацій безкоштовно надають весь спектр допомоги й підтримки людям, які опинилися у складних життєвих обставинах. Саме на базі цих офісів закликав представників UNHCR Ukraine - Aгентство ООН у справах біженців в Україні втілювати спільні проєкти для жителів Львівщини та вимушених переселенців», - повідомив Максим Козицький.

Читайте також: Погода у Львові на тиждень: холоднішає, починають збиратися дощі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини_Львів #новини_Львова #Агентство_ООН_у_справах_біженців #генератори #ООН #Максим_Козицький
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...