• Головна
  • Продавала дівчат у секс-індустрію: на Львівщині викрили зловмисницю, - ФОТО
11:51, 6 вересня 2023 р.
Надійне джерело

Продавала дівчат у секс-індустрію: на Львівщині викрили зловмисницю, - ФОТО

Продавала дівчат у секс-індустрію: на Львівщині викрили зловмисницю, - ФОТО

Як встановили правоохоронці, 26-річна жителька Вінниці організовувала виїзд дівчат у країни Західної Європи з метою подальшого працевлаштування їх у секс-індустрії (надання інтимних послуг).

Про це повідомляє Поліція Львівської області.

Для цього вона створила сторінку в одному з месенджерів, де спілкувалась з потенційними «клієнтками» та проводила з ними переговори, а в подальшому - перевозила дівчат через кордон та доставляла до місця призначення.

4 вересня оперативники Управління карного розшуку поліції Львівщини спільно з співробітниками 7 прикордонного загону затримали зловмисницю в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України в Яворівському районі під час спроби перетину державного кордону України з Республікою Польща. В автомобілі перебувало двоє дівчат, яких вона повинна була доставити в одну з європейських країн.

За фактом слідчі Яворівського районного відділу поліції, за процесуального керівництва Яворівської окружної прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.149 (Торгівля людьми) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

Досудове розслідування триває.

Вирішується питання щодо повідомлення затриманій про підозру у вчиненні вказаного кримінального правопорушення та обрання їй міри запобіжного заходу. Автомобіль, яким зловмисниця перевозила дівчат, вилучено.

Читайте також: Від початку року на Львівщині поліцейські розшукали 406 зниклих дітей.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини_Львів #новини_Львова #секс_індустрія #торгівля_людьми #поліція_Львів #продаж_дівчат_за_кордон
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...