• Головна
  • Назвали топ-7 незвичних вакансій
10:00, 19 серпня 2013 р.

Назвали топ-7 незвичних вакансій

Шукаючи роботу в Інтернеті, ми уже звикли постійно натикатися на стандартні вакансії з традиційним набором вимог до пошукачів. Іноді здається, що ринок праці складається з менеджерів з продажів, бухгалтерів та секретарів. Але подеколи трапляються і незвичні пропозиції – для людей, які готові до нестандартної роботи з несподіваними умовами.

Такі вакансії яскраво виділяються на фоні звичних пропозицій про роботу. Спеціалістів, що вміють таке, не так часто зустрінеш у повсякденному житті, а вимоги до них виходять за рамки стандартних «вища освіта, досвід роботи». Міжнародний кадровий портал HeadHunter Україна представляє добірку незвичних вакансій, що були опубліковані у серпні 2013 року.

Є у світі люди, яких прийнято називати «зеленими пальчиками», — у їхніх руках росте і зеленіє будь-яка рослина. Саме для таких може підійти вакансія спеціаліста по догляду за рослинами у одній з найбільших торгових мереж будівельних матеріалів. Компанія шукає людей, що мають профільну вищу чи середню освіту, досвід роботи на аналогічній позиції від одного року, знають правила і норми догляду за рослинами, вміють користуватись добривами та хімікатами, лікувати рослини. Успішним кандидатам компанія обіцяє офіційну зарплату та оформлення, безкоштовне навчання та перспективи швидкого кар’єрного зростання.

Для тих, хто більше любить тварин, ніж рослин, а також в захопленні від сільського колориту та свіжого повітря, підійде вакансія фахівця по роботі із постачальниками молока. Один із найвідоміших в Україні брендів молочної продукції шукає людину, яка має вищу зооветеринарну освіту, досвід роботи на аналогічній посаді 1-3 роки, а також володіє навичками ведення переговорів, знає основи трудового законодавства й технологічних виробничих процесів і має водійські права. Успішний кандидат буде забезпечувати поставки молока та контролювати його якість, проводити переговори із постачальниками і державними контролюючими органами, розробляти маршрути руху молоковозів.

Багато людей настільки люблять новорічні свята, що воліли би, щоб Новий рік наступав частіше. Якщо ви вмієте і любите малювати, то є прекрасна можливість відчувати новорічний настрій протягом усього року. В цьому допоможе вакансія для художників на фабриці ялинкових прикрас. Вимоги до кандидатів нескладні – вміння малювати та користуватись акриловими фарбами. Компанія обіцяє комфортні умови праці й побуту, а ще — житло іногороднім.

Фрілансер для написання академічних робіт і статей. Очевидно, такою роботою мало кого можна здивувати. Компаній, що пропонують купити у них реферат чи диплом, на українському ринку немало. Родзинкою цієї вакансії є те, що зазначені матеріали доведеться писати чистою і грамотною німецькою мовою, для німецьких клієнтів. Роботодавець очікує резюме від кандидатів, що мають вищу освіту, високий рівень знання німецької, підкріплений сертифікатами, і готовність до самостійної роботи. Натомість пропонує можливість віддаленої роботи від 10 годин на тиждень з оплатою 7-10 євро за сторінку.

Більшість батьків, діти яких ходять у школу чи садочок, час від часу отримують фото своїх дітей у карнавальних костюмах чи на фоні екзотичних краєвидів. А от влаштувати візит фотографа до садочка, школи чи інших закладів допоможе адміністратор фотографа. Людям, які хочуть і вміють добре заробляти, знадобляться комунікабельність, приємні зовнішні данні, орієнтація на досягнення результату, можливість їздити у відрядження. Досвід роботи не потрібен. Основні обов’язки – переговори із директорами шкіл і дитячих садочків, планування і контроль роботи групи фотографів, ведення звітної документації. Заробітну плату майбутньому співробітнику обіцяють у межах 6-8 тис. грн.

Тих, хто своєю головною рисою вважає чесність, може зацікавити пропозиція роботи анти-фрод/ризик-менеджером. Компанії, що займається розробкою програмного забезпечення в сфері розваг та ігрового бізнесу, потрібна людина, що буде перевіряти і аналізувати клієнтську базу із метою виявлення зовнішніх і внутрішніх фактів шахрайства. Основні вимоги до такого спеціаліста – вища технічна освіта, знання англійської мови, вміння швидко сприймати нову інформацію. Компанія пропонує гнучких графік роботи, офіційне працевлаштування, достойний рівень оплати праці.

Можливість купувати і не платити, і навіть отримувати за це гроші, – надзвичайно приваблива. Для тих, кому це цікаво, підійде робота таємного покупця. До обов’язків такого спеціаліста входить збір інформації щодо якості обслуговування і товарів. Виконуючи обов’язки, таємний покупець муситиме поводитись згідно з наперед отриманою легендою, а головне — вчасно здавати замовнику анкети і звіт про роботу. Серед вимог до кандидатів – уміння користуватись ПК, наявність виходу в Інтернет, фотоапарата та диктофона, пунктуальність.

Дані були отримані у результаті аналізу бази даних вакансій та резюме Міжнародного кадрового порталу hh.ua у серпні 2013 року.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,83
39,95
EUR
42,94
42,99
PLN
9,92
9,95
Оголошення
live comments feed...