• Головна
  • Львів не погодив будівництво офісів та складу
12:45, 1 вересня 2023 р.
Надійне джерело

Львів не погодив будівництво офісів та складу

Львів не погодив будівництво офісів та складу

Виконавчий комітет Львівської міськради 1 вересня відмовив у наданні містобудівних умов та обмежень на реконструкцію будівлі під офіси на вулиці Хлібній, 1 та на будівництво складу в Малехові.

Про це повідомила Львівська міська рада.

Зокрема, Виконком відмовив обслуговуючому кооперативу «Житлово-будівельний кооператив «Хлібна-1» у внесенні змін до містобудівних умов та обмежень для проєктування об’єкта будівництва на реконструкцію незавершеного об’єкта будівництва на вулиці Хлібній,1 з розширенням за рахунок надбудови під офісну будівлю.

Як пояснили в управлінні архітектури та урбаністики Львівської міськради, у цьому проекті перевищена висотність, що не відповідає містобудівним умовам.

"Там є ділянка Теплоенерго, і ця ситуація обтяжена нормативними документами, необхідно це з’ясувати більш детально, тому я просила б це питання відкласти", – додала pаступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк

Також виконавчий комітет Львівської міськради відмовив у будівництві складу з адміністративно-побутовим корпусом на вул. Лесі Українки, 70 у селі Малехів Львівської міської територіальної громади. В управлінні архітектури та урбаністики Львівської міськради зазначили, що у цьому випадку також є часткова невідповідність містобудівної документації.

Читайте також: На Львівщині відкрили новозбудований корпус ліцею

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#будівництво_відмова #не_погоди_будівництво_львів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...