• Головна
  • На Яворівщині дітей навчали англійської вчителі з Великобританії та США
Новини компаній
11:00, 31 серпня 2023 р.

На Яворівщині дітей навчали англійської вчителі з Великобританії та США

Новини компаній

Англомовний табір для учнів шкіл прикордонних громад Львівщини ініціював благодійний фонд «Яворівщина». Протягом тижня діти відвідували різні локації, де в інтерактивній формі навчалися та весело проводили час разом з вчителями з-за кордону.

Перший пілотний сезон табору зібрав понад 80 дітей з різних куточків Прикордоння Львівщини. Кожного дня заняття відбувалися в новій локації. У перший день в одній з локацій Яворова діти знайомилися з англомовними вчителями та один з одним і виконували ігрові завдання. У другий день поїхали на пляж на озері поблизу Яворова, де англійська поєднувалася з водними розвагами. А у третій день відвідали Крехівський монастир святого Миколая отців Василіан, де іноземна мова поєднувалася з духовними цінностями.

Весь час з дітьми займалися викладачі, яких у таборів називали тьюторами. Це були волонтери з Великобританії та США, які зголосилися допомогти місцевим учням підтягнути англійську і цікаво провести час. «Я виріс у Бостоні, США, але приїхав в Україну, щоб викладати англійську мову в Українському Католицькому Університеті. З радістю долучився до табору для школярів і за три дні, що ми провели разом, я відчуваю, що ми стали великою родиною», – розповів Алекс Гамота, тьютор табору.

«Це незабутній і необхідний досвід. Ми отримали можливість покращити нашу англійську разом з носіями мови, навчилися розрізняти британську, американську та австралійську англійську. І ми побачили, скільки є геніальних людей та вчителів у світі. Це були класні і зворушливі дні, дякую усім, хто організував для нас табір», – коментує Юрій Демків, учасник табору.

Організатори обіцяють, що схожі активності для дітей будуть у майбутньому. Фонд «Яворівщина» підписав меморандум з британською організацією UK Friends of Ukraine (Британські друзі України) щодо майбутніх спільних освітніх та культурних подій.

«Це було чудово – провести тиждень на Яворівщині, підтримати роботу фонду і спільно організувати цікаве і корисне дозвілля для дітей. Я справді хочу продовжувати наше партнерство», – коментує Алекс Рейні, тьютор табору та представник організації UK Friends of Ukraine.

«Коли ми створювали фонд, ми вирішили сконцентруватися на допомозі нашим захисникам. Бо це зараз головне. Але ніхто не має права відбирати дитинство у наших школярів. Тому я був дуже радий, коли наші друзі з Британії та США відгукнулися на наш заклик і допомогли зробити табір для дітей. Впевнений, ці насичені позитивом дні корисні не тільки для англійської, але й для психологічного стану школярів. Сподіваюся, скоро підопічні фонду поїдуть в навчальну поїздку за кордон», – додає Павло Бакунець, амбасадор фонду «Яворівщина».

https://www.facebook.com/bakunetspavlo

https://www.facebook.com/yavorivshcshyna

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,47
41,51
EUR
45,74
45,79
PLN
10,61
10,64
Оголошення
live comments feed...