• Головна
  • На Львівщині підполковник змушував солдатів будувати будинок
16:08, 24 серпня 2023 р.
Надійне джерело

На Львівщині підполковник змушував солдатів будувати будинок

На Львівщині підполковник змушував солдатів будувати будинок

Працівники ДБР викрили на системних зловживаннях заступника командира однієї з військових частин Львівщині. Зокрема, посадовець дав вказівку бійцям будувати для нього маєток. 

Про це повідомила пресслужба ДБР.

З середини липня цього року солдати, замість виконання своїх обов’язків з оборони та захисту України, працювали на приватному об’єкті «командира». До ремонтно-будівельних робіт на своїй двоповерховій віллі він залучив 7 військовослужбовців.

Також, за оперативними даними, посадовець налагодив на території військового містечка роботу підпільного магазину, яким керувала його дружина. За наявними даними, у ньому військовослужбовцям продавали харчові продукти, які держава офіційно виділяла для забезпечення військових.

Уже відбулись обшуки за місцем проживання фігуранта. Правоохоронці вилучили документацію, та велику суму грошей у різній валюті. Заступника командира підозрюють у зловживанні службовим становищем (ч. 5 ст. 426-1). Передбачене статтею покарання – позбавлення волі на строк до 12 років. Наразі готуються клопотання про обрання запобіжного заходу – тримання під вартою.

Читайте також: На вулиці Шевченка у Львові водій авто збив пішохода

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#дбр #підполковник #будівництво_будинку
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...