• Головна
  • Морепродукти у Львові за доступними цінами: що пропонує гастробар "ТО Є РИБА"
Новини компаній
11:00, 26 серпня 2023 р.
Надійне джерело

Морепродукти у Львові за доступними цінами: що пропонує гастробар "ТО Є РИБА"

Новини компаній

Місяць тому у центрі Львова відкрився гастробар "ТО Є РИБА" від Крамар ЛТД. За короткий термін заклад вже став улюбленим серед поціновувачів смачних рибних страв.

Гастробар “ТО Є РИБА” розташований на вул. Староєврейській, 26 та призначений для того, щоб львів’яни та гості міста відчули атмосферу моря та відпочинку. Декор в морському стилі, приємна музика створюють ідеальну обстановку для відпочинку. А кухарі та офіціанти – справжні експерти у своїй справі, які завжди порадять та допоможуть з вибором страви чи напоїв, щоб зробити ваш візит незабутнім.

Морепродукти у Львові за доступними цінами: що пропонує гастробар "ТО Є РИБА", фото-1

Заклад пропонує чималий вибір ексклюзивних рибних страв за авторськими рецептами і дуже доступними цінами. Зокрема, креветки у вершковому соусі або в панко – 135 грн, лафа (лаваш) з креветками і вершковим соусом – 199 грн, а мʼясо мідій з соусом айолі – 109 грн. Кожна страва готується близько 15 хвилин.

Барна карта також наповнена різноманітними напоями. Окрім того, бармени готові вразити вас унікальними коктейлями, які об'єднують різні інгредієнти та сміливі поєднання смаків і всього від 107 грн. Поціновувачі ігристих вин зможуть насолодитися просекко за 69 грн.

Журналістка 032 поспілкувалася із бренд-шефом закладу Ігорем Герилівом, який розповів про концепцію та цінність гастробару “ТО Є РИБА”.

“Заклад ми відкрили для того, що кожен міг насолоджуватися морепродуктами за доступними цінами в центрі Львова. Ми успішно відпрацювали концепцію – це бар з рибними закусками, аби всі охочі могли спробувати нашу продукцію від Крамар ЛТД. Наша особливість – швидкість обслуговування і видача страв, а цінність – якість продукції”, - каже він і додає, що особливе меню, яке пропонують відвідувачам, пішло від першого закладу "KRAMAR-REST", який розташований на вул. Данила Апостола, 16 х .

Ігор Герилів розповідає, що серед  ТОП продажів є креветки і мідії в різних соусах – кисло-солодкому, вершковому із пармезаном, з соусом айолі тощо. А однією з найулюбленіших страв гостів закладу є “Лафа з креветками та йогуртовим соусом”. Її ціна всього 199 грн.

“Лафа – це ізраїльський хліб, який готується із цільнозернового борошна, а в нього загортають смачні інгредієнти”, – розповідає бренд-шеф закладу.

Щоб відвідувачі могли спробувати вишукані морепродукти, їх імпортують з Європи. Через те, що Крамар ЛТД є прямий імпортер, ціни на морепродукти є одними з найнижчих у Львові. Влітку страви з риби можна посмакувати на затишній терасі.

Ігор Герилів зазначає, що меню планують постійно оновлювати, аби дивувати гостей новими поєднаннями. А якщо у вас День народження, то у закладі вас радо пригостять стравою або ж десертом на вибір. Щодня для гостей, які роблять замовлення від 500 грн, є можливість покрутити “штурвал фортуни” і отримати у подарунок страву чи напій.

Морепродукти у Львові за доступними цінами: що пропонує гастробар "ТО Є РИБА", фото-2

Також гості закладу на сторінці у Facebook та Instagramможуть залишити відгуки про свої враження від гастробару “ТО Є РИБА”.

“Гість – це головне для нас. Ми завжди враховуємо побажання та зауваження людей”, - каже бренд-шеф закладу Ігор Герилів.

Морепродукти у Львові за доступними цінами: що пропонує гастробар "ТО Є РИБА", фото-3

Якщо ви шукаєте затишну атмосферу для посиденьок з друзями, "То є Риба" – це ідеальне місце у самому центрі Львова, яке працює щодня з 11:00 до 23:00 за адресою вул. Староєврейська, 26. Детальніше із меню та пропозиціями від закладу, можна ознайомитись на їхньому сайті.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#то_є_риба #морепродукти_львів #морепродукти_у_львові #море_продукти #тоєриба_львів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...