• Головна
  • Де купити офіційний польський інструмент YATO (Ято)?
Новини компаній
12:40, 10 серпня 2023 р.

Де купити офіційний польський інструмент YATO (Ято)?

Новини компаній

Польський бренд YATO (Ято) - став відомим далеко за межами рідної країни Польщі та користується неабиякою популярністю в Україні. Торгова марка охоплює майже всі категорії будівельних інструментів, включаючи електричні мережеві, акумуляторні інструменти та бензотехніку, товари для дому, саду та городу, пневматичну техніку, витратні матеріали та ще багато інших. Але найбільшою популярністю в Україні користуються саме автоінструменти YATO. Цей розділ включає автомобільні набори побутового класу, професійні набори інструментів, а також приладдя для автомеханіків та слюсарів. Але виникає питання - серед численних продавців продукціїї Ято в Україні, як знайти авторизованого продавця, що продає оригінальні інструменти YATO? Ми розкажемо.

Чи є в Україні офіційний сайт YATO?

Спойлер - ні, немає. Справа в тому, що в Україні існують лише офіційні дистриб'ютори, тобто компанії, що імпортують продукцію в Україну та розповсюджують її по території нашої країни, через офіційних дилерів по інструменту YATO. Але в Україні немає фірмового представництва іноземного виробника, тобто компанії, яка була створена в Україні для популяризації бренду та контролю діяльності дистриб'юторів. Саме тому потрібно орієнтуватися лише на офіційних дистриб'юторів, які встановлюють єдині роздрібні ціни та з якими співпрацюють національні мережі та найбільші в Україні онлайн ритейлери.

Як відрізнити оригінальну продукцію YATO від неофіційної?

1. Найперше і найголовніше - якщо ціна, нижча за ту, яка запропонована в більшості магазинів та великих національних продавців, це майже 100% ознака неоригінального товару. Завжди порівнюйте ціну з відомими майданчиками, адже вони завжди працюють лише з офіційними дистриб'юторами.

2. Запитайте про можливість придбання товарів по безготівковому розрахунку з ПДВ. Невеликі магазини, які пропонують продукцію YATO по нижчим цінам, часто, представляють собою зухвалих підприємців які не мають можливості виставити рахунки з податком на додану вартість.

3. Гарантія виробника, а не продавця. Гарантійні зобов'язання на товар несе виробник, через дистриб'ютора та вирішує всі питання по сервісу. На вироби формується склад оригінальних запчастин, а тому сервісні питання вирішуються максимально оперативно. Гарантія виробника на товари YATO складає повних 2 роки. Якщо вам пропонують гарантію від магазину, менше ніж 2 роки - це означає, що товар неофіційний.

4. Сертифікат на товар. Більшість товарів не підлягають обов'язковій сертифікації, але навіть для таких випадків товар, офіційно розмитнений в Україні, має спеціальний документ про необов'язкову сертифікацію. "Сірі" дилери вам такий документ не нададуть.

Сподіваємося наші рекомендації допоможуть вам знайти правильний фірмовий магазин YATO, який задовольнить всі ваші потреби в якісному інструменті. Адже популяризація бренду, що рівнозначна насиченню ринку України якісною продукцією, завжди головніше, ніж бажання недобросовісних продавців отримати надвигоду.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,92
40,00
EUR
43,20
43,26
PLN
10,05
10,08
Останні новини
Оголошення
live comments feed...