• Головна
  • З весілля два десятки львів’ян відправились на лікарняні ліжка
12:42, 15 серпня 2013 р.

З весілля два десятки львів’ян відправились на лікарняні ліжка

12 серпня 2013 року мав місце спалах гострої кишкової інфекції серед мешканців м.Золочів, які перебували на весільному банкеті в одному з кафе міста. Внаслідок цього спалаху постраждало 23 особи з них 4 дітей. Про це інформують у головному управлінні Держсанепідслужби у Львівській області.

Станом на 13 серпня 2013 року у інфекційному відділенні Золочівської центральної районної лікарні перебувають 16 осіб, з них 4 дітей, 7 хворих – у КЗ ЛОР «ЛОІКЛ», з попередніми діагнозами: «гострий гастроентероколіт», «харчова токсикоінфекція». Медична допомога хворим надається в необхідному обсязі.

З метою встановлення причин виникнення спалаху та його ліквідації Головним управлінням Держсанепідслужби у Львівській області було створено групу оперативного реагування, проведено санітарно-епідеміологічне обстеження кафе, для лабораторних досліджень відібрані проби харчових продуктів, змивів, води. Проведені бактеріологічні обстеження працівників закладу.

Встановлено, що зазначений заклад функціонував без погодження з територіальним органом Держсанепідслужби, дозвільні документи відсутні. Працівниками ресторану було порушено технологічні процеси приготування страв і санітарно-протиепідемічний режим на підприємстві.

Підготовлено матеріали до правоохоронних органів та адміністративного суду щодо призупинення функціонування кафе. Розслідування та протиепідемічні заходи тривають. Ситуація перебуває на контролі у Дежсанепідслужби України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,33
39,40
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...