• Головна
  • У Львівській Ратуші поселився котячий мер Левчик, - ВІДЕО
13:10, 3 серпня 2023 р.
Надійне джерело

У Львівській Ратуші поселився котячий мер Левчик, - ВІДЕО

У Львівській Ратуші поселився котячий мер Левчик, - ВІДЕО

У Центрі туристичної інформації, що на площі Ринок, 1, поставили особливу станцію для тварин. Тож котячий мер Львова Левчик запрошує усіх чотирилапих мешканців і гостей міста втамувати спрагу та перепочити у спекотну пору.

Про це повідомляє Львівська міськрада.

Першим користувачем станції став її ідейний натхненник – Левчик. Власне біля мисочок з водою, які подарував український бренд корисної їжі для домашніх улюбленців HOME FOOD, є зображення котячого мера, що закликає тварин втамувати спрагу.

«Кількість власників домашніх тварин, які гуляють зі своїми улюбленцями містом та пізнають з ними туристичні місця, щоразу збільшується. Тваринам потрібні місця, де вони можуть перепочити і попити чистої водички. Тому відтепер кіт Левчик, який вже є амбасадором нашого міста, запрошує чотирилапих до туристичного офісу на площі Ринок. Поки тваринки будуть перепочивати, їх господарі зможуть поцікавитись новими туристичними маршрутами чи ознайомитись з переліком рet-friendly закладів у місті. Також у туристичному центрі тепер продаються листівки із зображенням Левчика, тож всі його фани зможуть придбати такий сувенір», – розповіла Христина Лебедь, керівниця управління туризму Львова.

Додамо, у Львові є чимало рet-friendly ресторанів, кав’ярень і пабів, які можна відвідувати разом з улюбленцями. З переліком таких закладів можна ознайомитись за посиланням.

Нагадаємо, Львів є дружнім для тварин. У місті опікуються безпритульними тваринами, облаштовують тренувально-вигульні майданчики для собак, встановлюють питні фонтани, де і люди, і чотирилапі можуть попити чистої води (зокрема такий фонтан для тварин є на вулиці Підвальній, у сквері «На Валах»).

Читайте також: У Львові військовослужбовці відтепер можуть реєструвати шлюб за добу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини_Львів. новини_Львова #котячий_мер_Левчик #рet-friendly_Львів #станція_для_тварин_Львів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...