• Головна
  • Завтра у Львові попрощаються із двома Героями, - ФОТО
17:17, 31 липня 2023 р.
Надійне джерело

Завтра у Львові попрощаються із двома Героями, - ФОТО

Завтра у Львові попрощаються із двома Героями, - ФОТО

У вівторок, 1 серпня, Львів попрощається з двома Героями. 

Назарій Лібер та Олександр Лисенко захищали Україну від російських окупантів. Мерія закликає львів’ян та гостей міста долучитись до міської церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань. Про це повідомила Львівська міська рада.

Чин похорону Героїв розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають воїнів на Личаківському кладовищі.

Довідково

Олександр Лисенко (04.07.1988-28.07.2023) Уродженець селища Краснопавлівка Харківської області. Навчався у Комунальному закладі «Краснопавлівський ліцей» Харківської області. Після завершення навчання проходив строкову військову службу. Згодом здобув вищу освіту.

Завтра у Львові попрощаються із двома Героями, - ФОТО, фото-1

Усе своє життя присвятив військовій справі. Протягом 2018-2020 років виконував бойові завдання у зоні проведення антитерористичної операції/операції Об’єднаних сил у лавах батальйону спеціального призначення «Донбас» Національної гвардії України.

У 2020 році родина перебралася до Львова. Тут Олександр Лисенко вступив до складу 80-ї окремої десантно-штурмової бригади Десантно-штурмових військ Збройних Сил України. Із початком повномасштабного вторгнення рф виконував бойові завдання на території Миколаївщини, Херсонщини, Харківщини, Донеччини та Луганщини. У Олександра Лисенка залишилися мама, дружина, двоє дітей та брат.

Назарій Лібер (23.03.1986-27.07.2023) Львів’янин.

Завтра у Львові попрощаються із двома Героями, - ФОТО, фото-2

Навчався у Середній загальноосвітній школі №99 міста Львова. Вивчав програмування у Національному університеті «Львівська політехніка». У мирний час працював у сфері перевезень у місті Львові. Активно займався спортом.

Читайте також: Львів передав для ЗСУ ще один автомобіль

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#прощання #загинули_на_війні #смерть_захисників #львів_прощається
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...