• Головна
  • Подружжя патрульних з дитиною на руках переслідувало у Львові підозрюваного, - ФОТО
14:56, 30 липня 2023 р.
Надійне джерело

Подружжя патрульних з дитиною на руках переслідувало у Львові підозрюваного, - ФОТО

Подружжя патрульних з дитиною на руках переслідувало у Львові підозрюваного, - ФОТО

Командир взводу 3-го батальйону Назарій Двожан та його дружина Кароліна, патрульна, що перебуває у відпустці по догляду за дитиною, саме були на прогулянці з їхнім сином на вулиці Довженка. Поліцейська зайшла у магазин, а чоловік з сином залишилися на вулиці.

Про це повідомляє Патрульна поліція Львівської області.

Раптом охорона цього закладу вибігла на вулицю за невідомою особою та намагалася наздогнати її. Поліцейський з дитиною на руках побіг слідом за ймовірним зловмисником. Наздоганяючи його, патрульний зателефонував до дружини і попросив з'ясувати, що трапилося.

Виявилося, що охоронці зафіксували на камерах спостереження, як згадана особа поцупила портативний зарядний пристрій. Працівникам магазину не вдалося наздогнати імовірного крадія, тому вони викликали поліцію.

Водночас поліцейський постійно тримав у полі зору невідомого і, зв'язавшись з колегами на зміні, повідомив, куди той прямує. Патрульна наздогнала свою сім'ю і вони вже разом стежили за імовірним порушником.

"Громадянин не зрозумів, що сімейна пара з дитиною слідкує за кожним його кроком, тому перестав втікати. Натомість, я вже повідомив колегам, де він перебуває", — зауважив поліцейський.

Коли ймовірний крадій вийшов з іншого супермаркету, Назарій Двожан вирушив за ним і невдовзі разом з екіпажем поліцейських наздогнав ймовірного зловмисника. Той зізнався, що і справді поцупив павербанк. На місце події викликали слідчо-оперативну групу.

Читайте також: Оперативна інформація від Генштабу ЗСУ станом на ранок 30 липня.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини_Львів. новини_Львова #патрульна_поліція_Львів #переслідування_злочинця_Львів #крадіжка_у_магазині_Львів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...