• Головна
  • У львівських школах хочуть заборонити використання мобільних телефонів
18:17, 27 липня 2023 р.
Надійне джерело

У львівських школах хочуть заборонити використання мобільних телефонів

У львівських школах хочуть заборонити використання мобільних телефонів

З 1 вересня у школах Львова ініціюватимуть заборону для учнів використовувати мобільні телефони. Такі дії покликані створити умови для спілкування дітей з однолітками та уникнути зайвого відволікання від навчального процесу.

Про це повідомив керівник управління освіти Львівської міської ради Андрій Закалюк.

"Ми хочемо ініціювати і з 1 вересня заборонити використання мобільних телефонів під час навчального процесу. Це відволікає дітей. Так є в багатьох школах за кордоном, так є в багатьох приватних школах, хороших школах. І всі навчальні заклади, які це впровадили, наводять багато переваг такої ініціативи", - сказав Андрій Закалюк.

Він наголосив, що об’єктивно під час навчання власне для навчання мобільні телефони переважно учнями не використовуються. Утім, якщо така потреба виникне - потрібне буде використання мобільного телефона з метою навчання, то це можливо буде втілити.

"Ми розуміємо, що є переживання батьків, коли повітряна тривога, як буде дитина без мобільного телефона. Але в школі завжди є людина, яка відповідає за дітей. Ви завжди можете сконтактувати з класним керівником, з директором, із заступником директора... Вони завжди відкриті до батьківської спільноти. Діти будуть в безпеці. Ми з вами маємо розуміти, що маємо повернути живе спілкування для наших дітей. Я думаю, велика частина батьків погодяться зі мною", – додав посадовець.

Управління освіти разом з керівництвом шкіл та педагогами обговорять та напрацюють механізм і логістику впровадження заборони для учнів використання мобільних телефонів.

Читайте також: Від чого залежить формат навчання у школах Львова: пояснення

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#мобільні_телефони #школи_львова #львівські_школи #смартфони_у_школі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...