• Головна
  • У Львові із концертом просто неба виступить Pianoboy
Новини компаній
13:00, 26 липня 2023 р.

У Львові із концертом просто неба виступить Pianoboy

Новини компаній

Найромантичніша подія цього літа під зоряним львівським небом! 16 серпня на даху !FESTrepublic, що у Львові, із теплим літнім концертом виступить Pianoboy (Дмитро Шуров)! Початок події о 19:00.

“Дах у !FESTrepublic, який вже встиг стати однією з найромантичніших локацій міста, буде ідеальним місцем для цієї події. У цьому невимушеному, дружньому та дещо камерному просторі, Pianoboy заспіває для шанувальників улюблені хіти, нові пісні, а також створить особливу романтичну атмосферу, з дрібкою драйву та пристрасті, таку, щоби цей концерт точно запам’ятався надовго!” – розповідають про подію організатори VINIL Concert agency

У Львові із концертом просто неба виступить Pianoboy, фото-1

Pianoboy  – сольний проєкт незалежного українського автора-виконавця Дмитра Шурова, який входить до Топ-20 українських артистів найбільш ротованих на радiо. Музичний продюсер Національного відбору Євробачення 2022, володар трьох премій Yuna, зірковий суддя шоу "Х-фактор-8" та "Х-фактор-9". У його репертуарі пісні українською та англійською мовами. Грає як душевні концерти під струнні квартети у філармоніях та на VIP-заходах, так і "качає" майдани міст. Постійний хедлайнер головних сцен найбільших українських фестивалів та подій.

“Львів! Маємо рідкісну можливість зустрітися з вами на свіжому повітрі, поспівати разом вже відомі пісні і створити парочку нових прямо на місці, як завжди!

Концерт буде акустичним, формат максимально вільний, просто хочу побачитись з вами і дізнатись, що в кого змінилось за рік з нашої останньої зустрічі, і розказати, що відбувається в нас. Через музику, звісно. Тож чекаємо на зустріч у Львові 16 серпня у !FESTrepublic. Love, peace, Україна!” – запрошує на концерт Дмитро Шуров.

Квитки на подію тут:

http://bitly.ws/K6mP

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,87
39,90
EUR
42,83
42,88
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...