• Головна
  • Чоловіка у крадених чоботах у Львові затримали патрульні поліцейські, - ФОТО
11:18, 26 липня 2023 р.
Надійне джерело

Чоловіка у крадених чоботах у Львові затримали патрульні поліцейські, - ФОТО

Чоловіка у крадених чоботах у Львові затримали патрульні поліцейські, - ФОТО

Як встановили правоохоронці, 25 липня близько 17.20 в одному з магазинів, розташованому на вулиці Бортнянського у Львові, невідомий чоловік взув пару нового брендового взуття та втік, не розрахувавшись за товар.

Про це повідомляє поліція Львівської області.

Це помітили продавці, які намагались зупинити «клієнта», а коли їм це не вдалось – зателефонували на оперативну лінію 102.

На місце події негайно виїхали екіпаж патрульної поліції та слідчо-оперативна група Львівського районного управління поліції №1. Патрульні оперативно затримали втікача неподалік місця скоєння злочину.

Особу зловмисника встановлено – ним виявився 27-річний чоловік, який тимчасово мешкає у Львові. Речові докази у нього вилучені.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.4 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання -  позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Досудове розслідування триває, зловмисник за триманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Правоохоронці вкотре нагадують, що в умовах воєнного стану за скоєння крадіжки, грабежу, розбою, вимагання, а також за привласнення, розтрату майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, передбачені максимальні покарання.

Читайте також: Жорстоко пограбував 87-річну жінку – злочинець на Львівщині отримав 7 років тюрми.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини_Львів #новини_Львова #пограбування_магазину_Львів #поліція_Львів #патрульна_поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...