• Головна
  • У Львові не знайшли гідного керівника для ЛКП "Лев" та продовжили конкурс, - ВІДЕО
16:30, 25 липня 2023 р.
Надійне джерело

У Львові не знайшли гідного керівника для ЛКП "Лев" та продовжили конкурс, - ВІДЕО

У Львові не знайшли гідного керівника для ЛКП "Лев" та продовжили конкурс, - ВІДЕО

Експертна група вирішила продовжити конкурс на посаду директора Львівського комунального підприємства «Лев».

З 14 заявлених жодного кандидата не рекомендували на посаду. Тому відбір проводитимуть ще два тижні, повідомляє Львівська міськрада.

За словами першого заступника міського голови Львова Андрія Москаленка, до другого етапу відбору дійшло семеро кандидаток, які мали змогу презентувати свої концепції розвитку підприємства та відповісти на питання експертної групи.

«Це був важливий прецедент, тому що до робочої групи було запрошено зоозахисників, депутатів з профільної комісії, колег, які працюють у сфері зоозахисту, тобто ключових стейкхолдерів.

За результатами конкурсу і публічних презентацій, зокрема і за рекомендаціями зоозахисників, які так само є членами експертної робочої групи, було прийнято рішення щодо продовження конкурсу. Фактично від сьогодні буде продовжено конкурс ще на 2 тижні для зголошення нових потенційних кандидатів і кандидаток», – розповів Андрій Москаленко.

В управлінні персоналом Львівської мерії пояснюють, що кандидат мусить відповідати певним цінностям та мати відповідний професійний рівень.

«На жаль, жодна з кандидаток не відповідає на 100% тим вимогам, які були прописані разом з експертною радою. Ми шукали, зокрема, людину з досвідом, яка вміє управляти і процесами, і людьми. Любов до тварин має бути за замовчуванням у цього кандидата, але професійний рівень у проєктному менеджменті або управлінні процесами на підприємстві – це також дуже важливо і це також один з вагомих критеріїв відбору», – зазначила Лілія Савич, керівниця управління персоналом Львівської міської ради.

Також кандидат мусить знати англійську мову на рівні не нижче В2 для кращої комунікації з міжнародними донорами. Нині це, за словами фахівців, вимога часу і В2 - не надто високий рівень для керуючої посади, на якій доведеться залучати іноземців до співпраці.

Зоозахисники, які були у складі експертної групи, підтвердили, що конкурс відбувався відповідно до тих вимог, які вони висували.

Голова постійної депутатської комісії екології, природокористування та енергозбереження Львівської міської ради Володимир Лучишин наголосив на тому, що конкурс був максимально прозорим. Трансляція другого етапу відбору є доступна на сторінці Львівської міської ради у Facebook. Її вже переглянули близько 7,5 тисяч користувачів.

«Для наших нових кандидатів також хочеться порадити глибинно розуміти концепцію підприємства «Лев», адже це не стерилізаційний центр, не просто ветеринарна клініка, не центр адопції і тим більше не притулок. Просто необхідно розуміти, що це таке, і тільки тоді кандидат зможе збудувати концепцію розвитку підприємства в тому комплексі, в якому воно було задумано і в якому воно показало свої результати. Ми готові працювати ще два тижні і чекаємо на ваші заявки», – додав Володимир Лучишин.

Вимоги до кандидатів на посаду директора ЛКП «Лев» можна знайти тут. Заявки приймтимуть до 8 серпня.

Читайте також: Дощ, гроза та шквал – прогноз погоди на завтра у Львові.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини_Львів #новини_Львова #ЛКП_Лев #пошук_нового_керівника_Лева #конкурс_на_посаду_директора_Лева
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...