• Головна
  • Європаркан – надійно, стильно, сучасно
Новини компаній
16:15, 24 липня 2023 р.

Європаркан – надійно, стильно, сучасно

Новини компаній

На сьогоднішній день вже недостатньо просто огородити приватний маєток будь-яким парканом. Штахетники та їм подібні конструкції відходять у минуле, передусім через низькі естетичні якості, ненадійність, вразливість до опадів. Та й не кожен господар хоче щосезону фарбувати дерев’яну огорожу, витрачаючи завий час і кошти. Найкращим рішенням наразі вважаються європаркани.

Вони представляють собою міцні та надійні конструкції, здатні витримувати значні навантаження. Серед переваг такого варіанту відзначають:

  • Довговічність;
  • Простота та швидкість монтажу;
  • Можливість встановлювати європаркан на ділянках зі складним рельєфом;
  • Відсутність суттєвих вимог до ґрунту;
  • Доступна вартість, як на самі плити, так і на встановлення. Обслуговування ж взагалі не вимагає витрат.

Не менш важливою перевагу є й широкий асортимент плит, тому кожен господар може вибрати те оформлення європаркану, яке найбільш відповідає стильовій концепції маєтку.

Різновиди європарканів

Перш за все, плити відрізняються своєю текстурою та візерунками. Можна обрати пості сірі конструкції, або ж плити з поверхнею під камінь, дерево, сайдінг, цеглу, в тому числі червону.

Також європаркани відрізняються за:

  • Типом секцій – глухі та ажурні. Перші коштують дешевше, проте другі мають додатковий фігурний декор, виглядають більш привабливо;
  • Кількістю текстурних поверхонь. Найпростіший варіант – односторонні плити, де текстура присутня лише на лицьовій стороні. Двосторонні ж конструкції передбачають наявність текстур з обох боків;
  • Кольором – при бажанні можна обрати або класичний сірий варіант, або ж секції з кольоровим забарвленням, в тому числі з використанням декількох кольорів.

Аби по-справжньому прикрасити маєток, варто звернути увагу на плити з комбінованими текстурами. Наприклад, нижня частина секції зроблена під натуральний камінь, а верхня – під оздоблювальну плитку, цеглу або дерево.

Фіксація плит здійснюється за допомогою стовпів. Вони теж можуть відрізнятись до стилістиці, бути або стандартними з простою формою, або з текстурою. Все залежить від побажання клієнта та виділеного бюджету.

Де і як замовити якісний європаркан

Враховуючи функції єврозабору, є певні критерії вибору. Їх треба знати перед тим, як замовляти конструкцію.

Зокрема, головними характеристиками вважаються:

  • Розмір плит, як по довжині, так і по висоті;
  • Вага – в даному випадку значна вага є показником міцності та високої якості матеріалів. Щебінь не може важити мало, і якщо секція має незначну вагу, то, скоріш за все, виробник зекономив на цьому матеріалі, додавши більше піску;
  • Товщина плит;
  • Наявність сітки для армування – це зміцнює конструкцію.

Також варто впевнитись, що плити не мають дефектів – пор, мікротріщин, заглиблень тощо. Наявність таких дефектів говорить не тільки про те, що плити вже пошкоджені або вироблені за неправильною технологією, але й про їх малий термін експлуатації. Наприклад, пори накопичують вологу в сезон опадів, після чого відбувається руйнування бетону всередині. Натомість, плити без дефектів можуть прослужити кілька десятків років.

Замовити якісний та довговічний європаркан можна в компанії Rockside. Виробник використовує сучасне та високотехнологічне обладнання, має багаторічний досвід та кваліфікованих працівників, дотримується міжнародних стандартів якості. Більш того, компанія також надає послуги с монтажу конструкцій з попереднім виїздом замірника на об’єкт. Ціна європаркану залежить від різних факторів, і точну вартість можна взнати безпосередньо при виборі секцій та з урахуванням довжини паркану.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,47
41,51
EUR
45,74
45,79
PLN
10,61
10,64
Оголошення
live comments feed...