• Головна
  • У Львові відкрили Центр ветеранського розвитку, - ФОТО
13:57, 22 липня 2023 р.
Надійне джерело

У Львові відкрили Центр ветеранського розвитку, - ФОТО

У Львові відкрили Центр ветеранського розвитку, - ФОТО

У Національному університеті «Львівська політехніка» (1-й корпус, вул. Карпінського) діятиме Центр ветеранського розвитку. Це вже третій такий центр в Україні.

Раніше такі центри відкрили у Вінниці та Дніпрі, повідомляє Львівська міськрада.

«Найголовніше наше бажання сьогодні – це перемога, і ціна її - надзвичайно велика. Саме тому наші громади, наші міста мають змінюватися. Ми працюємо над тим, щоби вже цьогоріч у Львові були спеціальні центри для ветеранів, де допомогу і підтримку можна буде отримати комплексно. Наші колеги вже цим займаються і щоденно працюють з ветеранами.

Дякую міністерству ветеранів за таку ініціативу – створення цього центру розвитку, дякую всім, хто долучився до цього», - сказав перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко.

Зазначимо, Львівська міська рада працює над створенням центрів для ветеранів. Такі центри як окремі простори будуть в кожному районі міста. Перший великий центр допомоги воїнам та їх рідним у Львові діє ще з 2014 року на вулиці Пекарській, 41, і щоб масштабувати цю роботу, в кожному районі міста облаштують окремі центри. Тут можна буде отримати різні послуги, допомогу юриста та психолога, а також просто провести час та поспілкуватись із побратимами чи родинами Героїв.

Зараз розробляють проєкт центру на вул. Чупринки, і до кінця літа вже розпочнуть роботи зі створення. Наступні центри планують облаштувати у Залізничному (на вул. Роксоляни) та у Сихівському районах.

Читайте також: Як захисникам України та їх рідним отримати тимчасове безоплатне житло у Львові, - ВІДЕО

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини_Львів #новини_Львова #центр_ветеранського розвитку #допомога_ветеранам_Львів #Мінветеранів #Львівська_міськрада
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Україна дає відсіч російській навалі, яка почалася 24 лютого 2022 року. Росіяни обстрілюють міста, гинуть мирні жителі. ЗСУ дає гідну відповідь терористам рф.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,92
40,00
EUR
43,20
43,30
PLN
10,05
10,08
Оголошення
live comments feed...