• Головна
  • Львів'ян закликають приєднатися до міської руханки у Стрийському парку
11:50, 20 липня 2023 р.
Надійне джерело

Львів'ян закликають приєднатися до міської руханки у Стрийському парку

Львів'ян закликають приєднатися до міської руханки у Стрийському парку

Друге медичне об’єднання Львова та управління охорони здоров’я Львівської міської ради організовують міську руханку, яка відбудеться у понеділок, 24 липня, о 09:00 у Стрийському парку – поблизу Центру Шептицького УКУ та пам’ятника 110-річчю українському футболу.

Тривалість: 30 хвилин. Участь – безкоштовна, реєструватись не потрібно, повідомляє Львівська міськрада.

Руханку проводитимуть фізичні терапевти Другого медичного об’єднання Львова. Програма розроблена таким чином, що люди різного рівня фізичної підготовки зможуть повторювати ці вправи.

Лікарі наголошують, що піклуватись про своє здоров’я потрібно щодня, втім, літо – гарна пора для формування нових корисних звичок. Ранкова руханка – це про здоровий ритм життя та чудовий спосіб почати день правильно. Усім запропонують комплекс вправ, які кожен зможе виконувати вдома самостійно.

Фізичні навантаження допоможуть прокинутись, зняти напруження, зміцнити м’язи, наситити киснем всі тканини та органи, покращити стан суглобів і хребта, нормалізувати стан судин, покращити роботу дихальної системи та зміцнити серцевий м’яз, підвищити витривалість, пришвидшити метаболізм, покращити якість сну,  стимулювати роботу мозку, отримати заряд бадьорості та енергії, покращити настрій та самопочуття.

Лікування багатьох захворювань – це наслідок невчасного звернення до лікаря та недбалого ставлення до свого здоров’я. Тому сьогодні завдання медиків – профілактика здоров’я пацієнтів та раннє виявлення захворювань.

«Наша мета – здорова нація українців. Друге медичне об’єднання Львова популяризує здоровий спосіб життя, любов до себе та свого тіла, відповідальність за своє здоров’я. Пропонуємо розпочинати свій день із руханки, яка може для багатьох стати поштовхом до добрих змін», - коментує Ірина Цегелик, медична директорка 4-ї лікарні Другого медичного об’єднання Львова.

Зі собою потрібно мати килимок та пляшку води.

Читайте також: На Стрийщині стартував наметовий табір Військової школи.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини_Львів #новини_Львова #Друге_медичне_об’єднання_Львова #руханка #руханка_у_Львові #Стрийський_парк
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,87
39,90
EUR
42,83
42,88
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...