• Головна
  • Шостий об'єкт від початку року: КН РІЕЛ ввела в експлуатацію клубний будинок «Ярославенка» у Львові
Новини компаній
13:00, 20 липня 2023 р.

Шостий об'єкт від початку року: КН РІЕЛ ввела в експлуатацію клубний будинок «Ярославенка» у Львові

Новини компаній

Чергові 25 квартир ввела в експлуатацію Корпорація Нерухомості РІЕЛ у Львові – клубний будинок «Ярославенка», а це майже дві тисячі квадратних метрів житла. Загалом з початку року це вже шостий об'єкт, який компанії вдалося завершити та здати в експлуатацію.

«Це власне і є результати тих задач, які я ставив команді – завершити усі розпочаті проєкти і віддати людям ключі. Це наш пріоритет сьогодні, – розповідає Генеральний директор КН РІЕЛ Ростислав Мельник. – Тож ми рухаємося до цієї цілі, і вже до кінця 2024 року добудуємо усе, що почали будувати до повномасштабного вторгнення. Разом з тим, ми будуємо й нові проєкти».

ЖК «Ярославенка» – це чотирьохповерховий будинок, зведений за монолітно-каркасною технологією, стіни із цегли, має автономне опалення та підземний паркінг. Особливість цього комплексу – закрита територія, наявність зони відпочинку на експлуатованому даху, статусність сусідів та виняткова якість і комфорт.

«Жити тут дуже комфортно, місцерозташування просто ідеальне. Це затишний і зелений мікрорайон. Поруч Стрийський парк і Залізна вода, а за 10 хвилин вже історичний центр міста», – каже Ростислав Мельник.

У відділі продажу компанії розповіли, що ще мають декілька вільних однокімнатних квартир. Тож радять поквапитися тим, хто бажає придбати тут помешкання. Адже, нерухомість у зданих в експлуатацію будинках, сьогодні високо цінується і швидко розкуповується.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...