• Головна
  • Три українські комедії компанії F Films вийшли на Netflix
Новини компаній
11:00, 17 липня 2023 р.

Три українські комедії компанії F Films вийшли на Netflix

Новини компаній

Стрічки «Сусідка», «Свінгери» та «Свінгери 2» доступні на найбільшій платформі для 19 країн Східної та Центральної Європи

З 12 липня на глобальній стримінговій платформі Netflix стала доступною романтична комедія «Сусідка», що успішно пройшла в національному кінопрокаті з 29 грудня 2022 року.

«Сусідка» – це класичний ромком, сповнений соковитого українського гумору від сценаристки Ірени Карпи, а також ліричних моментів, влучно зіграних Ксенією Мішиною та Артемієм Єгоровим. В основі сюжету – карколомна історія стосунків безвідповідального затятого холостяка, що готовий на будь-яку авантюру заради розваги, і розсудливої вчительки музики – матері-одиначки, для якої на першому місці в житті – сімейні цінності та діти. Герої були вірні своїм принципам до доленосного повороту подій, який кардинально змінює їхні життя.

Три українські комедії компанії F Films вийшли на Netflix, фото-1

«Хотілося б відзначити важливість забезпечення ліцензійного якісного українськомовного контенту для українців, які вимушено тимчасово знаходяться за межами України. Сподіваємося, «Сусідка» подарує приємні враження від перегляду та живої розмовної української мови на Netflix», – прокоментував Андрій Ногін, генеральний директор та співзасновник F Films.

Також з травня на найбільшій стримінговій платформі світу доступні інші комедійні кінопроекти F Films, а саме «Свінгери» та «Свінгери 2», що свого часу були хітами всеукраїнського кінопрокату та телепоказу!

За сюжетом фільму «Свінгери», три пари, які поглинув побут та рутинні обов’язки, а пристрасть у стосунках помітно послабшала, хочуть відновити почуття в незвичний спосіб.

Що ж трапиться, якщо доля подарує їм шанс на деякий час отримати бажане?

«Ми пишаємося, що після успішного національного кінопрокату всі 3 наші кінокомедії стали доступні глядачам Netflix. Дуже надихає, що українські стрічки починають завойовувати глобальні платформи та виходити на міжнародний ринок. Будемо продовжувати лупати цю скелю», – поділилася Олеся Ногіна, продюсерка та співзасновниця студії F Films.

Тепер легендарні українські кінокомедії студії F Films є доступними в 19-ти країнах Східної та Центральної Європи, і кожен охочий зможе переглянути їх на Netflix.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...