• Головна
  • Куди піти у Львові на вихідних: добірка подій
16:00, 15 липня 2023 р.
Надійне джерело

Куди піти у Львові на вихідних: добірка подій

Куди піти у Львові на вихідних: добірка подій

Цими вихідними у Львові пройде низка цікавих подій.

У суботу, 15 липня, у Львові пройде чимало цікавих подій. Серед них – концерти, виставка, та “Run the World”.

Кореспондентка 032.ua створила добірку та пропонує ознайомитися.

Благодійний концерт сучасної бандуристки Анастасії Войтюк

Коли: 15 липня, 18:00
Де: Дім Франка, вулиця Івана Франка, 150

Анастасія Войтюк, сучасна бандуристка, амбасадорка бандури у світі, зіграє сольний концерт в Львові. На концерті будуть звучати українські народні твори в нових аранжуваннях, напівакустична бандура, мікс джазових, експериментальних та поп мотивів. До концерту доєднаються гості: Мірка Клос зачитає уривки своєї книги "Прогулянки Стрийським Парком"Ілля Філіпенко та Марина Григор'єва, музиканти з Харкова, зіграють на гендпанах.

Куди піти у Львові на вихідних: добірка подій, фото-1

Концерт “Ніжність і серенади”

Коли: 15 липня, 19:00
Де: Львівський оперний театр
Скільки: 400 грн

У програмі концерту звучатимуть твори віденського класика Людвіг ван Бетховена, французьких композиторів ХХ століття Андре Жоліве та Ежена Боззи. Та справжньою родзинкою вечора стане виконання “Сонати серенад” сучасного українського композитора Євгена Станковича.

Куди піти у Львові на вихідних: добірка подій, фото-2

“Іспанська гітара”

Коли: 15 липня, 19:00
Де: Львівський органний зал
Скільки: 100-200 грн

Соліст Національної філармонії України та один із найкращих класичних гітаристів України Андрій Остапенко запрошує львівʼян на свій концерт, де зачарує своїм віртуозним володінням цього прекрасного й темпераментного інструменту. “

Куди піти у Львові на вихідних: добірка подій, фото-3

“Run the World. Львівський напівмарафон”

У неділю, 16 липня, у Львові відбудеться «Run the World. Львівський напівмарафон». Бігуни зможуть випробувати себе на одній з трьох дистанцій – 21, 10 та 3 кілометри. Організаторами змагань є ГО «Smart Run» за підтримки Федерації легкої атлетики Львівської області та Львівської міської ради. Учасники мають змогу обрати різну довжину дистанції. Забіги відбуватимуться за спеціально затвердженими маршрутами:

1) Дистанція 21 км

Старт з проспекту Свободи, 28. Далі учасники бігтимуть через пл. А. Міцкевича – просп. Свободи – пл. Різні – просп. В. Чорновола – вул. В. Липинського (розворот на перетині вул. В. Липинського та вул. Б. Хмельницького) – вул. В. Липинського – просп. В. Чорновола – вул. Варшавська – вул. Замарстинівська і повертатимуться таким же шляхом у зворотньому напрямку. Фініш – біля Оперного театру.

2) Дистанція 10 км

Схожа з дистанцією №1 – 21 км. Однак після розвороту на перетині вулиць Липинського-Хмельницького, бігтимуть назад до Оперного театру.

3) Дистанція 3 км

Початок від проспекту Свободи, 28. Далі – вул. П. Дорошенка – вул. С. Бандери – вул. М. Коперника – просп. Свободи (фініш біля Оперного театру).

Куди піти у Львові на вихідних: добірка подій, фото-4

Виставка сукулентів

Коли: 16 липня
Де: ботанічний сад ЛНУ імені І. Франка
Скільки: вхід безкоштовний, але потрібно купити квиток у ботанічний сад, який коштує 80-120 грн.

На виставці можна буде оглянути сукуленти, які надасть Львівський клуб любителів кактусів. Можна буде побачити не лише популярні у колекціях види і сорти, а й унікальні та рідкісні екземпляри аденіумів, «рослин-мурашників». Також всі охочі зможуть отримати безкоштовну консультацію щодо вирощування й догляду за сукулентами.

Довідково

Сукуленти – це сімейство зелених рослин, родом із посушливих районів Південної Америки й Африки. Вони мають здатність утримувати у собі воду протягом тривалого часу. На сьогодні існує понад 800 видів, найвідоміші з них – кактуси та алое.

Читайте також: До +33: прогноз погоди на вихідних у Львові

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#куди_піти_у_львові #події_у_львові #концерти_львів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,87
39,90
EUR
42,83
42,88
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...